Μου θύμησε την Αλίκη ..

Μου θύμησε την Αλίκη ..

Σε ρόλο μαθήτριας ..

Προχθές η Βάνα μου θύμισε την μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη σε ρόλους από τις αγαπημένες μου παλιές Ελληνικές ταινίες που ήταν τσαχπίνα και παιχνιδιάρα.

Και αυτό το λέω γιατί όσο και να περνάνε τα χρόνια η Βάνα έχει ένα μπρίο και μια τσαχπινιά γατούλας τόσο ιδιαίτερο σαν μια κατηγορία από μόνη της όπως η Αλίκη.

Την Παρασκευή, η Βάνα είχε τα γενέθλια της και έκανε κάλεσμα στο 4711 όπου τραγουδάει το αγαπημένο φιλαράκι μου ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος ξεσηκώνει τον κόσμο με έναν τρόπο πολύ αληθινό και κάνει απίστευτο κέφι με της μουσικές του επιλογές.

Εκεί ήμασταν μαζί με τον αγαπημένο Γιώργο Ντάβλα αλλά και με την Μάντα, που μόλις ήρθε από το Τορόντο για το event της WIN Hellas που διοργανώνουμε την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Li Li Shu.

Η Βάνα ασχολείται αρκετά πολύ με τον Δήμο Γλυφάδας και είπαμε να οργανώσουμε σύντομα κάτι εκεί για να αφυπνίσουμε τον κόσμο και εκεί μιας και ο σκοπός είναι αρκετά σοβαρός. Όλοι λέμε ένα μεγάλο ΌΧΙ κατά της κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Την Τετάρτη που μας έρχεται λοιπόν σας περιμένουμε στο Li Li Shu, στην οδό Δεινοκράτους 1 στο Κολωνάκι. Η Είσοδος κοστίζει 10 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι κρασί Τσάνταλη, και για κρατήσεις φαγητού είναι 75 ευρώ το άτομο στο 2107222254.