Αξίζει να πάτε !!!

Αξίζει να πάτε !!!

Ήταν μια υπέροχη μέρα..

Όντως αν και ξεκίνησε με συννεφιές η προηγούμενη Κυριακή με το που φτάσαμε στο Αττικό Πάρκο με τα μικρά μου αδελφάκια αλλά και με την ευρύτερη παρέα μας άνοιξε ο ουρανός και μπορέσαμε να γυρίσουμε όλο το πάρκο γύρω γύρω.

Πραγματικά ένοιωσα σαν παιδάκι ειδικά όταν πλησιάσαμε τα Λιοντάρια, τις Τίγρης, τα Τσίταχ και τα Κούγκαρ που είναι τα αγαπημένα μου ζωάκια ( ότι φέρνει σε γατούλες μου αρέσουν) αλλά και το σόου με τα Δελφίνια ήταν και αυτό μια εμπειρία.

Είτε έχετε παιδάκια είτε όχι αξίζει να πάτε να δείτε όλα αυτά τα πανέμορφα πλασματάκια από κοντά. Αν και στεναχωριέμαι που είναι κλειδωμένα σε αυτά τα τεράστια κλουβιά και από την άλλη σκέφτομαι πως τουλάχιστον εδώ τα προσέχουν και τα φροντίζουν με αγάπη και ας μην είναι κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον.

Όλα τα λεφτά είναι οι Λυμούρ και εκεί πρέπει να πάτε την ώρα του ταϊσματος. Είναι απίστευτα αγαπησιάρικα και πολύ cool πλασματάκια και ανεβαίνουν κανονικότατα πάνω σου. Εμένα προσωπικά μου ήρθαν 3 και το συναίσθημα που τα χάιδευα και έπαιζα μαζί τους δεν μπορώ να το περιγράψω.