Έκαστος στο είδος του ..

Έκαστος στο είδος του ..

Έκαστος στο είδος του και οι δύο βρίσκονται τώρα στην Μύκονο ..  

Είναι τόσο διαφορετικοί αλλά έχουν κοινή αγάπη και την τρέφουν και οι δύο με πάθος για τα θεϊκά σκυλιά τους, ο Μoh για την Claudia και ο Πέτρος για τον Φοίβο.

Ειδικά ο Moh έχει την πιο απίστευτη σκυλίτσα που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Είναι απίστευτα καλή, παιχνιδιάρα, υπάκουη και πολύ σύντομα θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.. ( στον Toffee δεν νομίζω να του αρέσει η ιδέα να φέρω κουταβάκι σπίτι .. αλλά είναι κάτι που θα το συζητήσουμε μιας και έγινε και αυτός πρόσφατα μπαμπάς και παίζει να του φέρω και το δικό του γατάκι σπίτι).

Ο Μoh είναι η ψυχή και ενέργεια του Monarch μαζί με τους συναιτέρους του τον Θάνο και τον Πάνο, ο καθένας έχει αναλάβει το δικό του πόστο και ο Moh είναι υπεύθυνος για όλη την διοργάνωση της παραλίας που είναι μαγική.

Το Monarch είναι το νέο it place beach bar εστιατόριο με Michelin Star Chef τον Alain Parodi και με την πιο όμορφη παραλία ( οι ξαπλώστρες είναι θεικές) στο Καλό Λιβάδι. Εκτός της παραλίας και του εστιατορίου έχουν φτιάξει έναν χώρο για Beach Volley & ποδόσφαιρο όπου μαζεύονται καθημερινά φίλοι και γνωστοί για να κάνουν τις διάφορες αθλοπαιδιές.

Ο Πέτρος που είναι ροκάς 2 the bone από την άλλη έχει τις απίστευτες μουσικές γνώσεις και είναι και αυτός μια κατηγορία από μόνος του. ( οι φίλοι του σίγουρα θα καταλάβουν τι εννοώ).

Είναι ο μπαμπάς του Φοίβου και τον προσέχει σαν τα μάτια του.

Ο Πέτρος έχει το Rock n Roll & το Balthazar στην Μύκονο που είναι από τα αγαπημένα μου βραδινά στέκια στο νησί μιας και οι μουσικές μου προτιμήσεις είναι Rock.