Modern family in Mykonos !!!

Modern family in Mykonos !!!

Ο απόλυτος Jesse Tyler Ferguson βρίσκεται στο Monarch !!!

Από τις αγαπημένες μου σειρές είναι η Modern Family όπου πρωταγωνιστεί ο λατρεμένος Jesse Tyler Ferguson. Έχει κερδίσει 5 nominations Emmy Award για outstanding Supporting Actor in a comedy Series.

Είναι ένας γλύκας και τρελάθηκα προχτές καθώς εκεί που καθόμουν στην παραλία τον είδα μπροστά μου να κολυμπάει και να λέω στην παρέα μου παιδιά δεν βλέπω καλά η μοιάζει απίστευτα ή είναι αυτός.

Δεν άντεξα πήγα και του συστήθηκα και ήταν απίστευτα γλυκός και φιλικός. Μου είπε πως του αρέσει πολύ το Monarch πως έφαγε καταπληκτικά και τρελάθηκε με την κουζίνα του εστιατορίου, δεν γνώριζε αρχικά πως ήταν Michelin Star Chef Alain Parodi και όταν του το είπα φρόντισε να ξανά πάει και να τα δοκιμάσει όλα.

Μου είπε πως θα μείνει μια εβδομάδα στο νησί και του ζήτησα να ανεβάσει μια φωτογραφία από την Μύκονο και εννοείτε από το Monarch για να σαπορτάρει και αυτός την Ελλάδα που βρίσκεται σε κρίση και όντως χτες στο instagram του ανέβασε τέλεια φώτο.

Οι ιδιοκτήτες του Monarch ο Θάνος, ο Πάνος και ο Moh φρόντισαν να έχει τα πάντα αυτός και ο σύζυγος του το ίδιο έκανε και η Στέλλα.