Ο Ευγένιος σκίζει από Ευγένεια ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Ευγένιος σκίζει από Ευγένεια ..

 Mr. Barbarossa !!! 

Η Πάρος είναι ένα ένα νησί που δεν επισκέπτομαι αρκετά συχνά ..( κακώς ), αλλά έχω πάει αρκετές φορές. Μια από αυτές ήταν γιατί ήμουν Κουμπάρα σε έναν γάμο πριν άπειρα χρόνια.

Φέτος ήταν οι πιο ωραίες και ποιοτικές διακοπές που κάναμε με αγαπημένους ανθρώπους. Την πρώτη μέρα που φτάσαμε στο νησί πήγαμε για Lunch στο εστιατόριο Ρίγανη που είναι στο λιμανάκι της Νάουσας ακριβώς δίπλα στο Barbarossa. Είχα ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram από ένα καϊκι και ξαφνικά ήρθε αγχωμένος ( με την καλή έννοια ), ένας ευγενέστατος Κύριος ο Ευγένιος ( που είναι και ο ιδιοκτήτης και του εστιατορίου Ρίγανη αλλά και του Barbarossa), και με ρώτησε αν ήμουν η Σαμάνθα και αφού του το επιβεβαίωσα μου είπε πως είχε εντολή από τον καλό του φίλο τον Mr. Poppys Gourmet Popcorn ακα Γιάννη Κονταράτο να με κεράσει ένα κρασί και αφού τον ευχαρίστησα και του εξήγησα πως δεν πίνω αλκοόλ μας έστειλε αμέσως γλυκά.

Το επόμενο βράδυ πήγαμε για δείπνο εντελώς τυχαία στο Barbarossa όπου στην κυριολεξία μας κατά περιποιήθηκε και για την ακρίβεια μείνανε ανοιχτά μέχρι πολύ αργά για να μην μας χαλάσουν το κέφι.

Το αμέσως επόμενο βράδυ πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου για να κλείσει τραπέζι και δεν είχε τίποτα. Είπα να δοκιμάσω και εγώ και πήρα και ζήτησα τον Ευγένιο και έκανε πατέντα και μας έφτιαξε ένα πολύ ωραίο τραπέζι και όχι μόνο ξανά πήγαμε εκεί γιατί το φαγητό είναι φανταστικό αλλά τα πάντα όλα είναι στην εντέλεια. Έκατσε μαζί μας ο ευγενικότατος Κύριος Ευγένιος και μας είπε την ιστορία του για το Barbarossa αλλά και για τα άλλα εστιατόρια του που θα σας πω σε άλλο ποστ από τον Σεπτέμβριο όταν το επισκεφτώ.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει κάποιος την δουλειά του τόσο καλά να έχει το άψογο σέρβις, ποιότητα και τιμές πολύ λογικές και να είναι όλοι με το χαμόγελο.

Ευγένιε ευχαριστώ πολύ για την άψογη περιποίηση δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξανά προλάβω να έρθω φέτος ξανά για να αποδεχτώ την πρόσκληση που μου έκανες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το εστιατόριο σου είναι το αγαπημένο μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους έρθουν στην Πάρο.