Ένα γεμάτο Σαββατόβραδο ήταν και αυτό !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένα γεμάτο Σαββατόβραδο ήταν και αυτό !!!

5 ώρες non stop μουσικής !!!

Το βράδυ του Σαββάτου μου ξεκίνησε λίγο αργούτσικα μιας και είχα καθηλωθεί να βλέπω Empire & Scandal πριν βγώ. Φτάνοντας στο Acro πέτυχα απέξω τον παιδικό μου φίλο τον Άγγελο που πήγαινε στις πρόβες του Vox που ανοίγει την ερχόμενη Παρασκευή με την Νατάσα Θεωδωρίδου και την Στέλλα Καλλή. Και οι δύο ήταν κούκλες και κάνανε τα ντουέτα τους όταν πήγαμε εμείς.

Τσούπ τσούπ πήγαμε απέναντι και η βραδιά μας άρχισε στις 12.30 -530 ένιωσα σαν ατίθασο νιάτο μιας και τα ξενύχτια τα έχω αφήσει πολύ πίσω μου και ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ευρυδίκη, την Τάμτα και τον Dj Αντώνη Δημητριάδη, έχουν βάλει στόχο να με ξαγρυπνήσουν αυτόν τον χειμώνα.. ( γιατί ναι μεν έχω insomnia και δεν κοιμάμαι ποτέ.. αλλά άλλο είναι να είσαι σπίτι και να μην κοιμάσαι και άλλο να είσαι έξω και να χορεύεις και να τραγουδάς ..). At least για δεύτερη φορά που πήγα έφυγα με το χαμόγελο μιας και νομίζω ότι το βρήκαμε το τραγούδι που μου αφιερώνει ο Γιώργος κάθε φορά.. το Απόψε.. ( είναι μέχρι να μάθει τα λόγια από τα 2 requests που του έχω κάνει.. ).

Η παρέα μας ήταν μεγάλη και άλλαζε θέσεις συνέχεια σαν να παίζαμε μουσικές καρέκλες. Οι αφιερώσεις σε όλους δίναν και παίρναν και όλοι είχαν την καλύτερη διάθεση για μια υπέροχη βραδιά.

Την Κατερίνα είχα να την δω αρκετό καιρό και την βρήκα στα καλύτερα της πιο όμορφη λαμπερή και πιο ζεν από ποτέ, ήρθε με το άλλο της τηλεοπτικό μισό από το Λόγω tivis τον Νίκο αλλά και μαζί με τον Χάρη που πραγματικά τρέχει και δεν φτάνει με όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μαζί με την Μαρία Λουίζα ( my flying Penguin .. κάτι δικά μας.. ) αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας μας τον Θανάση, την Ζέτα, τον Σπύρο και τον Dj Kas ( όπου κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο αυτή την Πέμπτη..), απολαύσαμε το ανατρεπτικό σχήμα του χειμώνα. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν εκεί ο Θεός μου ο Αντώνης Ρέμος και αυτό ήταν και η Δέσποινα Βανδή που ξεκινάει σύντομα στην Θεσσαλονίκη στην Πήλη Αξιού. Η άλλη έκπληξη της βραδιάς ήταν το reunion με τον Νίκο Χαλκούση και τον Περίανδρο που βλέποντας τους μαζί με ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο στις χρυσές εποχές του Τσιλιχρήστου και εξού και βγάλαμε την φώτο αυτή μαζί και την έστειλα στον Βασίλη αν και ο Dj Αντώνης Δημητριάδης δεν είχε παίξει από όσο γνωρίζω σε κάποιο από τα μαγαζιά του μπορεί και αυτό το reunion snapshot να γίνει πηγή έμπνευσης για κάτι νέο.. Just saying.. Αργά μας έκανε Join και ο Θοδωρής που είναι και ο μήνας του μιας στην Γαλλική Vogue έχει φωτογραφηθεί από τον Mario Testino για τον μήνα Νοέμβριο ..