Χθες το απόγευμα στην Κηφισιά ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Χθες το απόγευμα στην Κηφισιά ..

Μια Sugar free συνάντηση στην καρδιά της Κηφισιάς.

Χθες το απόγευμα συναντηθήκαμε αυτοί που βλέπετε στις φωτογραφίες και ακόμα πιο πολύ στο opening του νέου καταστήματος Sugar Free στην καρδιά της Κηφισιάς. Είναι ωραίο να στηρίζεις Ελληνικά προϊόντα ειδικά όταν είναι και τόσο όμορφα και πρακτικά.

Η συλλογή Sugar free είναι every day φόρμες που μπορείς να τις βάλεις είτε για να πας στο γυμναστήριο είτε για να πας οπουδήποτε γιατί είναι πολύ σικάτες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Tο Pupulo του Τσάνταλι ήταν το Theme του event μιας και είναι το πιο light κρασί που ύπαρχει και δεν παχαίνει !!!

Έκανα catch up με την θεά Μαρία Κορινθίου, που όλο τα λέμε από το τηλέφωνο και όλο δεν βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε, μιας και έχει και εκείνη τα σουκου διπλές παραστάσεις και το παιδικό θέατρο δεν είναι και το πιο εύκολο αλλά είπαμε να βρούμε χρόνο για να πάμε στον Γιώργο Σαμπάνη ή στον Γιάννη Πάριο που είναι και οι δύο αγαπημένοι μου τραγουδιστές και φέτος σκίζουν !!!

Τα ίδια είπαμε και με τον Νίκο που βρισκόμαστε πιο συχνά., Η Γεωργία ακά Jo C-real συνεχίζει να μαγεύει την φωνή της τον κόσμο που την απολαμβάνει και μου είπε πως από το νέο έτος θα ξανά κάνει εμφανίσεις στο αγαπημένο μου Gaspar οπότε σίγουρα θα την δώ και αξίζει να την δείτε κ εσείς. (τραγουδάει τις Παρασκευές στο Burbon).

H όμορφες Ελένες θεάρες και οι δύο, ο Χάρης τρέχει από δουλειά σε δουλειά και με το Στελλούδι μου πήγαμε μετά σε δείπνο και ανυπομονεί να ξεκινήσει την Παρασκευή με τον Σάκη και τους Onirama. ( ότι χρειαστείτε εκεί να ζητάτε την Στέλλα).