Ήταν η έκπληξη της βραδιάς μας ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν η έκπληξη της βραδιάς μας ..

Ήταν η έκπληξη του Σαββατόβραδου μας ..

Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε στο Acro, όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα και η Ευρυδίκη που είναι μεγάλη αδυναμία όλων μας από τα πάλια ( Rex πριν 22 χρόνια + ).

Ο Δημήτρης είναι αρκετά χαμηλών τόνων και δεν εντυπωσιάζετε εύκολα. Η φωνή της Ευρυδίκης είναι όμως κάτι που δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς μιας και είναι σαν από κρύσταλλο. Την θαυμάζουμε και απολαμβάνουμε πάντα να την ακούμε. Με αγαπημένο τραγούδι του Δημήτρη Κοργιαλά και της Ευρυδικής το ¨Θέλω τόσο να σε δώ¨, τραγουδούσαμε όλη η παρέα και την απολαμβάναμε.

Το Σάββατο λοιπόν κάποια στιγμή μόλις κατέβηκε η Ευρυδίκη από την σκηνή πήγαμε στο καμαρίνι της για να την συγγχαρεί ο Δημήτρης και να τις πει ένα μεγάλο μπράβο για την πολύ ιδιαίτερη φωνή της.

Η Ευρυδίκη έχει σταθεί στο πλευρό της W.I.N. Hellas και έχει τραγουδήσει αφιλοκερδώς πριν λίγα χρόνια στον Γυάλινο μουσικό Κόσμο με απίστευτη συμμετοχή του κόσμου και την ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζει πάντα και εκείνη με τον τρόπο της.

Αυτό που γίνεται στο Acro κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι λόγος για να πάτε. Το πρόγραμμα είναι πολύ κεφάτο και ανεβαστικό και έχει πολύ ενδιαφέρον η συμμετοχή του κόσμου που είναι όλοι όρθιοι και χορεύουν.

Tip: αν πάτε λίγη ώρα πιο νωρίς αξίζει να ανέβετε στο ίδιο κτήριο στον 4ο όροφο στο Palmitas για να δείτε μια άλλη πλευρά διασκέδασης στο Consept store που έχουν δημιουργήσει εκεί.