Άλλα δύο Σαββατόβραδα μείνανε !!!

Άλλα δύο Σαββατόβραδα μείνανε !!!

Στο Vox Final Countdown ..

Με διαφορά φέτος ήταν από τα πιο ανατρεπτικά σχήματα του χειμώνα στο Vox με την θεάρα Νατάσα και την Στέλλα Καλλή (που το έχω ξανά πει είναι όνομα και πράγμα πολύ καλή) !!! , αλλά και με την υπόλοιπη παρέα που είναι ξεσηκωτικοί και ανεβαστικοί.

Δύο Σαββατόβραδα έχουν απομείνει για να μπορέσετε να το απολαύσετε και εσείς για αυτό όσοι πιστοί τρέχτε να προλάβετε.

Από τα λίγα προγράμματα που έχω παρακολουθήσει φέτος που δεν κάνουν κοιλιά ήταν αυτό στο Vox, καθώς και του Γιώργου Σαμπάνη με την Ευρυδίκη και την Τάμτα.

Με τον πολύ αγαπημένο μου Χολιγουντιανό φίλο Γιώργο, που χάνομαι για τις απίστευτες συνεντεύξεις που κάνει και τον παρακολουθώ με πολύ λατρεία.., είχαμε να βρεθούμε από τον Οκτώβριο, και αν και δεν χανόμαστε να είναι καλά το facebook & instagram μιας και είναι συνέχεια σε τουρ ανά τον κόσμο βρήκαμε τον χρόνο να συντονιστούμε και να πάμε να απολαύσουμε τις φιλενάδες μας στο Vox. Έτσι και πήγα να τον βρώ με την παρέα του που ήταν εκεί και αν και είμαι πάντα Αγγλίδα στα ραντεβού μου άργησα να πάω λόγο μιας γενέθλιας υποχρέωσης που είχα νωρίτερα αλλά από την ώρα που έφτασα μέχρι την ώρα που φύγαμε δεν σταματήσαμε να τραγουδάμε όλα τα ώραία άσματα του προγράμματος.

Με αυτά και με αυτά "I felt it " θα πρέπει να είναι το logo στο tshirt που θα πρέπει να φτιάξεις Γιώργο μου μετά από τόσα "He Feels It" ξέρεις εσύ .. ( κάτι δικά μας κλαίω στα γέλια μόνο που σκέφτομαι και το nickname που έδωσες).