Multi Talented Mr Μαλούχος ..

Multi Talented Mr Μαλούχος ..

Είναι πανταχού παρόν και ότι κάνει έχει επιτυχία ..

Το αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη είναι το Δίχτυ της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού, και από μικρός το όνειρο του ήταν να δημιουργήσει την δική του ψαροταβέρνα. Με αποτέλεσμα όχι να δημιουργήσει μία αλλά μια αλυσίδα από αυτές και όχι μόνο.

Έχοντας φτιάξει διάφορα είδη εστιατορίων για όλα τα βαλάντια σε Νέα Ερυθραία, Ψυχικό, Κολωνάκι, Γλυφάδα και Μύκονο καλύπτει όλους τους ουρανίσκους ακόμα και των πιο απαιτητικών και δύσκολων ανθρώπων.

Με το Γιάννη γνωριζόμαστε μια ζωή στην κυριολεξία με τα καλά μας και τα κακά μας. Over all οι παιδικές φιλίες είναι αυτές που είναι δοκιμασμένες στον χρόνο και γνωρίζεις τι να περιμένεις από τον καθένα. Έχει απίστευτο χιούμορ, είναι ισχυρογνώμων (σφαζόμασταν αρκετά συχνά στο παρελθόν), και είναι πάντα η ψυχή της παρέας μιλώντας παθιασμένα για τα πάντα.

Τον ενδιαφέρει η ποιότητα και γιαυτό θα δείτε σε όλα του τα εστιατόρια είτε αυτό είναι τα Καλαμάκια, είτε τα Μπαρμπουνάκια, και ου το κάθε εξής πάντα θα έχει σε όλα ένα κάτι παραπάνω από ότι σε άλλα αντίστοιχα εστιατόρια.

Ο Γιάννης είναι γλεντζές και του αρέσει η καλοπέραση και είναι από τους πιο καλούς οικοδεσπότες ειδικά στα καλέσματα που κάνει στο σπίτι του. Ο τρόπος που περιποιείται τον κόσμο είναι μοναδικός και οφείλω να πω πως θα είναι υπερβολικά τυχερή η γυναίκα που θα είναι δίπλα του.

Η Φινέτσα τον διακρίνει και για αυτό και τον θεωρώ και από τους πιο καλοντυμένους άνδρες.