Στον τελικό Champions League με την Ντορέττα ..

Στον τελικό Champions League με την Ντορέττα ..

Όσα χρόνια ξέρω την Ντορέττα δεν την έχω δει πιο όμορφη απο χθες. Και ενώ είναι από τις πιο ωραίες κοπέλες χθες φαινόταν μια ηρεμία, γαλήνη μέσα της και έβγαινε προς τα έξω αυτό. Αν και ετοιμάζετε πυρετωδώς για την παράσταση Hangover που θα αρχίσει στις 11 Ιουνίου στο θέατρο Αθηνά ξέκλεψε λίγο χρόνο για να παραβρεθεί στην προβολή του αγώνα. Ανυπομονώ να μπορέσει να κάνει το ίδιο και την ερχόμενη Κυριακή που είναι και το Event του W.I.N. Hellas στις 9.30 στο Barque.

Ήμασταν λοιπόν στο Golden Hall στο event τις Heineken μιας και τα τελευταία 15 χρόνια είναι χορηγός στους αγώνες Champions League, έτσι και χθες οργάνωσαν μια υπερπαραγωγή προβολή του τελικού. Έχοντας μια γιγάντια  οθόνη, εξέδρα, αλλά και πουφ και σκαμπό από βαρέλια Heineken. Ποδοσφαιράκια baby foot και διάφορα παιχνίδια που έπαιζαν όλος ο κόσμος που ήταν εκεί.

Αν και όλοι υποστήριζαν την Dortmund είμουν η μόνη που έλεγε ότι θα κερδίσει η Bayern. ( ο προπονητής βέβαια της Dortmund πρέπει να πούμε πως είναι υπέρ καλλονός). Για εμένα δεν είχε τόσο ενδιαφέρον ο αγώνας μιας και στην μπάλα μετά τον ΠΑΟ υποστηρίζω φανατικά την Barca θεωρώντας πως είναι και η Βασίλισσα της μπάλας.