Η ταλαντούχα Ελληνίδα ζωγράφος ..

Η ταλαντούχα Ελληνίδα ζωγράφος ..

Η ζωγράφος Ειρήνη Βεργίτση αποφοίτησε το 2005 από το University for the Creative Arts με BA HONS in Fashion Promotion & Illustration παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα Painted & Printed Textiles και Costume Design στο Central St. Martins.

Το 2004 έκανε την πρώτη της ατομική έκθεση στη γκαλερί Υδρότεχνων και το 2005 πήρε μέρος στο Athens Cowparade με την αγελάδα 'Spidercow'. Παράλληλα με τη ζωγραφική, από το 2006 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Creative Director στην εταιρία κινουμένων σχεδίων Artoon, ζωγραφίζει στο χέρι πορσελάνες με την επωνυμία 'IV CASA', είναι σχεδιάστρια στο τμήμα Μάρκετινγκ των πολυκαταστημάτων Attica, και Course Leader και Senior Tutor διδάσκοντας Fashion & Textiles στο BTEC Foundation Course in Art & Design των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Είναι Course Leader και Senior Tutor διδάσκοντας Fashion & Textiles στο BTEC Foundation Course in Art & Design των Εκπαιδευτηρίων Δούκα
- σχεδιάστρια στο τμήμα Μάρκετινγκ των πολυκαταστημάτων Attica
- κάνει κάποιες συνεργασίες design work : το 2013 έγιναν 2: με την Pinko Italy που σχεδίασε ένα συλλεκτικό , & TOMS που ζωγράφισε στο χέρι συλλεκτικά ζευγάρια για το ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. 
- ζωγραφίζει φουλ και ετοιμάζει έκθεση (είχε γίνει και μια δημοπρασία για τον ΔΕΣΜΟ και το έργο της βγήκε 3ο από τα 120 όσον αφορά τα bids. 
- είναι Creative Director στην εταιρία κινουμένων σχεδίων Artoon και έχει αναλάβει τις εκδόσεις του project "Pandora & Plato, The Magic Birds" που είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.irenevergitsi.com

Με την Ειρήνη είμαστε φίλες πολλά χρόνια και χθες έκανε ένα πολύ ωραίο και ζεστό κάλεσμα στο σπίτι της για να σβήσει τα 30 κεράκια της. Μας κατά περιποιήθηκε με το παραπάνω και περάσαμε όλοι υπέροχα. Ειρηνάκι σου εύχομαι να είσαι πάντα creative στην ζωή σου μιας και το ταλέντο σου είναι μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο. Εύχομαι να ανοίξεις τα φτερά σου και στο εξωτερικό και να μας κάνεις υπερήφανους ως Έλληνες.. μπορείς και το ξέρεις ..