Ο Manos Krass αν και "λείπει είναι αλλού" .. ( ήρθε για να μείνει ) !!!

Ο Manos Krass αν και "λείπει είναι αλλού" .. ( ήρθε για να μείνει )  !!!

Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισα τον πολλά υποσχόμενο και ανερχόμενο τραγουδιστή τον Mano Krass. Άκουσα το τραγούδι του και μου άρεσε πολύ, μπορείτε να το ακούσετε στο youtube λέγεται Λείπω. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν το άκουσα που το έστειλα στην expert του πενταγράμμου την Ναταλία Γερμανού και συμφώνησε μαζί μου πως είναι πολύ καλό τόσο το τραγούδι όσο και η φωνή του Μάνου.

Λίγα λόγια για να μάθετε περισσότερα ..

Ο Μάνος Κρασαδάκης, γνωστός ως Manos Krass είναι πολλά υποσχόμενος, πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής. Μεγαλωμένος στα Χανιά Κρήτης από όπου κατάγεται και έζησε εκεί μέχρι τα δεκαεφτά του χρόνια. Από νεαρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για την μουσική και το τραγούδι μιας και μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια που είχε μεγάλη αγάπη για τη μουσική, ο πατέρας του είναι γνωστός τραγουδιστής κρητικών παραδοσιακών τραγουδιών (Παντελής Κρασαδάκης). 

Στα δεκαεφτά του ξεκινάει τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Κρήτη. Παίρνει την μεγάλη απόφαση στα δεκαεννιά του και αφήνει την όμορφη Κρήτη και ανεβαίνει προς την Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο του που δεν είναι άλλο από το να κατακτήσει μια θέση στην ελληνική pop μουσική σκηνή. Έχοντας ήδη ταλέντο στην φωνή και στην κίνηση κάνει το ντεμπούτο του με το «Μη Σταματάς», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο. 

Τη μουσική του υπογράφουν οι Πήγασσος και τους στίχους ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Ακολουθεί το «Σε θέλω»  σε μουσική των Diveno  και Claydee και στίχους Diveno.   Το videoclip το σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος ενώ κάθε του εμφάνιση, την επιμελούνται οιMI RO.Το ολοκαίνουργιο (και τρίτο στη σειρά)single του Μανου Krass που μόλις κυκλοφόρησε ειναι ένα κομμάτι σε μουσική του Στέλιου Μαρή και στίχους Πάνου Φαλάρα,συνδυάζει την dance διάθεση του ποπ τραγουδιστή με την χαρά του καλοκαιριού που έρχεται..Μπορεί να τραγουδάει ότι.."λείπει" όμως ο Μάνος Krass είναι παρών με το νέο του τραγούδι..