About last night ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About last night ..

Τι ωραίο είναι το συναίσθημα να είσαι μέσα στο Ο.Α.Κ.Α ειδικά όταν το αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου. Πάντα τον Ιούνιο όταν τελειώνει το Πρωτάθλημα λες αμάν και πότε θα αρχίσει η καινούργια σεζόν μιας και εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται εκτός από την απέραντη αγάπη που έχω για την ομάδα μου, πως είναι το πιο ωραίο είδος εκτόνωσης. Ότι και να σε απασχολεί σαν δια μαγείας περνάει κι μένει απέξω απο το στάδιο.

Χθες λοιπόν το απόγευμα ήρθαν σπίτι μου η Ορθούλα και η Ελένη και πήγαμε στο Ο.Α.Κ.Α για να δούμε την Εθνική μας ομάδα να παίζει μπάσκετ με την Εθνική Λιθουανίας. Ήταν περίεργο το συναίσθημα που δεν έβλεπα τον Σαρούνα να παίζει για πρώτη φορά με την φανέλα της χώρας του. Ξεχώρισε εννοείται ο Γιόνας Μασιούλης που τον χειροκρότησαν όλοι, όπου βρεθήκαμε στιγμιαία και είπαμε ένα γρήγορo Hello, και χάρηκα πολύ που είδα τον Martynas Pocius και τον απίστευτα ανανεωμένο Linas Kleiza.

Η Εθνική μας πέταγε και είμαι σίγουρη πως θα πάρουμε την πρωτιά στην Σλοβενία.

Μετά τον φιλικό αγώνα πήγαμε με την Ορθούλα την Ελένη και την Άννα στο αγαπημένο μας στέκι στην καρδιά της Κηφισιάς το Rakkan το οποίο κάθε φορά είναι και πιο ωραίο από την προηγούμενη.  Το φαγητό είναι με διαφορά το καλύτερο που υπάρχει, ο κόσμος ήταν ένας και ένας γνωστοί πραγματικά αν υπήρχε φωτογράφος χθες θα ήταν η χαρά του παιδιού για τα περιοδικά, αλλά αυτή είναι και η επιτυχία του Rakkan που δεν επιτρέπονται οι φωτογράφοι γιατί γίνονται όλα χαμηλόφωνα. Περάσαμε πολύ ωραία με τα κορίτσια αναλύσαμε τα πάντα, και δώσαμε το επόμενο μας ραντεβού για δείπνο στο Paragon που είναι το ακόμα πιο νέο Hot spot του Δημήτρη Παππά στο Κολωνάκι.

Για πληροφορίες μπείτε εδώ :

https://www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant

https://www.facebook.com/ParagonRestaurantBarLounge