Ο Ηρακλής πήρε τα βουνά και ... βρέθηκε στο “Crystal Mountain” !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Ηρακλής πήρε τα βουνά και ...  βρέθηκε στο “Crystal Mountain” !!!

 

Ο Ηρακλής πήρε τα βουνά και ...

βρέθηκε στο “Crystal Mountain”!

 

Εδώ είπε να κάνει μια στάση για να μοιραστεί μαζί μας τις περιπέτειες του και τις εμπειρίες που απέκτησε από τους άθλους του.

 

Στις 30 Νοεμβρίου, με το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα βασισμένο στους “12 άθλους του Ηρακλή” και μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και ασκήσεις θεατρικής αγωγής, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν την κριτική τους σκέψη και τη φαντασία τους, να παίξουν και να συνεργαστούν προκειμένου να πετύχουν τους δικούς τους προσωπικούς άθλους και να γίνουν οι ήρωες της δικής τους ζωής!

Παράλληλα με το θεατρικό παιχνίδι που το οργανώνει η σκηνοθέτης Αννίτα Καπουσίζη, θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά. Αν το επιτρέψει ο καιρός επίδειξη με άλογα και πόνυ για βόλτα στο καστανόδασος, καθώς και μαθήματα ζαχαροπλαστικής από την chef de patisserie Πωλίνα Παπαιωαννίδη.

 

 

-//-

 

 

Σχετικά με τη Σκηνοθέτη:

Η Αννίτα Καπουσίζη είναι φιλόλογος και ηθοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές στη θεατρολογία. Δραστηριοποιείται στο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης και στην εκπαίδευση μέσα από προγράμματα θεατρικού παιχνιδιού που δημιουργεί και υλοποιεί η ίδια.

 

 

Σχετικά με το CrystalMountainHotel:

Tο CrystalMountainHotelδεσπόζει με την παρουσία του στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και μόλις 52χλμ. από τη Ναύπακτο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 20 χρόνια και ήταν εκείνο που εδραίωσε την ευρύτερη περιοχή σε έναν ακόμη εγχώριο, ορεινό προορισμό. Σήμερα, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και την λειτουργικότητα με την πολυτέλεια. Χτισμένο ανάμεσα σε έλατα και καστανιές διαθέτει το παραδοσιακό εστιατόριο – bar «Ακρώρειαι», κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων, νέο συνεδριακό χώρο, εσωτερικό παιδότοπο, εξωτερική παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο τένις και πισίνα με poolbar για το καλοκαίρι.

 

 

Για φωτογραφικό υλικό: www.crystalmountain.gr/media

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Πωλίνα Παπαιωαννίδη, τηλ. 210 6250131 & κιν. 694 3001454

e-mail: pr@crystalmountain.gr

Internet: www.crystalmountain.gr