Η απόλυτη Ελληνική διασκέδαση !!!

Η απόλυτη Ελληνική διασκέδαση !!!

Τα απόλυτα μπουζούκια για εμένα είναι στο Romeo !!!

Όποιος έχει μεγαλώσει στην χρυσή δεκαετία των απόλυτων μπουζουκιών θα γνωρίζει τι σημαίνει Λευτέρης Πανταζής. Είναι ο άρχοντας ο απόλυτος διασκεδαστής για να σε ανεβάζει μόνο!!! Είναι ο θεούλης μου, χάνομαι κάθε φορά που τον ακούω!!! Όσο χάνομαι για τους Bon Jovi, Guns n Roses & Aerosmith όσο οξύμωρο και ας ακούγεται χάνομαι για Λεπά !!!

Και δεν είναι μόνο ο Λεπά που μας φτιάχνει την διάθεση στο Romeo κάθε φορά που πηγαίνουμε μιας και ο Γιώργος Γιαννιάς είναι και αυτός μοναδικός με μια φωνή πολύ ιδιαίτερη .. Το ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου είναι πλέον το αγαπημένο μου άσμα του.

Το Σάββατο πήγαμε μεγάλη παρέα αρχικά με την Χριστίνα που ο Λεπά ήρθε και τις έκανε διάφορες αφιερώσεις και μετά με την Ελεονώρα που ήρθαν ο Λεπά και ο Γιώργος και κάτσανε μαζί μας να κάνουμε μια ομορφιά.. αφού τραγουδήσαμε παρέα ( εγώ πιο παράφωνη πεθαίνεις .. και μου το έλεγε ο Καρβέλας παλιά ότι δεν αλλάζει αυτό.. κάτι δικά μας μουρμουράω..).

Η Ελεονώρα το είπε και το έκανε .. θα τραγουδάει στο Romeo μετά τις 5.. έ σχεδόν 5 ήταν όταν άρχισε να τραγουδάει πάλι .. Ελέ δεν έβαλα το home made video last time .. αλλά θα το βάλω σήμερα ..

Είπα να δοκιμάσω και το photo gallery του Queen σήμερα και να βάλω περισσότερες φωτογραφίες ..