Ναι μεν ντύνεται νύφη η Ελεονώρα αλλά ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ναι μεν ντύνεται νύφη η Ελεονώρα αλλά ..

Ναι μεν ντύνεται νύφη η Ελεονώρα αλλά για καλό σκοπό !!!

Γιατί για να βάλει νυφικό θα είναι σκηνικό κάτι από το Runaway bride !!!

Από την αρχή της ίδρυσης του W.I.N. Hellas η Ελεονώρα έχει στηρίξει πάντα καταλαβαίνοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο που κάνει η ομάδα της W.I.N. Hellas για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις κακοποιημένες γυναίκες που δυστυχώς είναι πολλές. 2 στις 3 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν δεχθεί κακοποίηση, και για να παραδεχτεί μια γυναίκα πως έχει ανάγκη για να βοηθηθεί κακοποιείται στατιστικά 36-38 φορές. Είναι όλο αυτό πολύ τρομακτικό και συνάμα πολύ αληθινό εν έτη 2014.

Πριν λίγο καιρό συζήταγα με την Χριστίνα Παππά πάνω στο θέμα αυτό και είπαμε να οργανώσουμε μια βραδιά διαφορετική για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να μπορέσει η W.I.N. Hellas να τρέξει νέα προγράμματα αλλά και για να μπορεί να συνεχίσει το έργο που κάνει τόσα χρόνια και έχει στηρίξει πάνω από 5000 γυναίκες.

Αφού μέσα στο μυαλό μου έκανα plan την απόλυτη βραδιά, πήρα τηλ την Ελεονώρα και της ανακοίνωσα πως θα ντυθεί νύφη κανονικά με νυφικό μακιγιάζ και μαλλιά και αληθινό νυφικό της Celias D., ( που περεμπιπτόντως με το που τα είδε όλα έλιωσε της άρεσαν το ένα πιο πολύ από το άλλο, και τις πηγαίναν όλα). Είναι ότι πιο κοντά σε Ελληνικό γάμο που θα δει ο κόσμος ποτέ, αν και ποτέ μην λες ποτέ.. μιας και οι ιδεολογίες για γάμο και νυφικό απέχουν πολύ από την σκέψη της Ελέ, όποιος την ξέρει .. γνωρίζει ακριβώς τι θέλω να πω.

Το καλό με όλο αυτό είναι πως επιτέλους η μητέρα της θα την δει ντυμένη νυφούλα ( αν και όχι όπως το είχε φανταστεί αλλά κάνουμε την αρχή Κυρία Μαρία μας .. μπορεί η επόμενη φορά να είναι και η αληθινή ..). Το ακόμα καλύτερο για τους ελεύθερους είναι ότι θα πετάξει την ανθοδέσμη που έχει επιμεληθεί το ανθοπωλείο Κουτσουράδης και ένας τυχερός θα πρέπει να την πιάσει ..( βέβαια νιώθω σαν να το έχω δει το έργο και κατά λάθος / επίτηδες η ανθοδέσμη θα βρεθεί σε καμιά σκεπή ..).

Όπως και να έχει την ερχόμενη Τρίτη στο εστιατόριο Rakkan που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 238-240 αλλά έχει και είσοδο από την Λεβίδου 1, η Ελεονώρα και αλλά 18 κορίτσια θα κάνουν cat walk με την χειμερινή κολεξιόν της Celia D. Θα υπάρξει Live μουσική από την Ιωάννα Σεβοπούλου και θα παίζει μουσική ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης.

Εκτός της παρουσίασης της βραδιάς θα υπάρχουν 2 πολύ ειδικά δώρα από την www.femall.gr για όλους εσάς που θα είστε εκεί για να στηρίξετε το έργο της W.I.N.

Η τιμή εισιτηρίου κοστίζει για το μπαρ 10 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι λευκό η ροζέ κρασί του οινοποιού Τσάνταλη.

Για φαγητό κοστίζει 70 ευρώ και συμπεριλαμβάνει 2 διαφορετικές επιλογές του μενού από 5 πιάτα μαζί με κρασί Τσάνταλη.

Για κρατήσεις τραπεζιών θα καλέσετε στο 2108087941.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ W.I.N. HELLAS.