Οι παίχτες του ΠAO λένε ΟΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία και στηρίζουν την W.I.N. Hellas

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Οι παίχτες του ΠAO λένε ΟΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία και στηρίζουν την W.I.N. Hellas

Panathinaikos supports W.I.N Hellas & they say NO to violence & domestic abuse .-

Η W.I.N Hellas είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που από το 2006 βοηθάει όλες της γυναίκες που έχουν την ανάγκη τους.

Η Πρόεδρος Μάντα Παπαδάκου όλα αυτά τα χρόνια παλεύει μόνη της και πάντα με την βοήθεια μας για να συγκεντρώσει χρήματα για να δημιουργήσει προγράμματα για να παρακολουθήσουν όλες οι γυναίκες που το έχουν ανάγκη παράλληλα και με την βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγους και δικηγόρους. Τα διάφορα event που διοργανώνουμε είναι τονωτικές ενέσεις για τον οργανισμό μιας και δεν υπάρχει βοήθεια από το κράτος. Είναι πολύ τραγικό εν έτη 2014 να υπάρχει βία και κακοποίηση όλων των μορφών και είναι πολύ πιο άσχημο αν ακούσετε και πρώτο χέρι τι περνάνε όλες αυτές οι γυναίκες. Μέχρι να παραδεχτεί μια γυναίκα πως έχει την ανάγκη βοήθειας κακοποιείτε στατιστικά 36-38 φορές. Δύο στις 3 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν δεχτεί οποιαδήποτε μορφής κακοποίησης και είναι ακόμα πιο θλιβερό που κάποιοι κακοποιούν και τα παιδιά τους.

Ο Παναθηναϊκός και ο Μπασκετικός και ο Ποδοσφαιρικός πάντα είναι στο πλευρό μας κάθε χρόνο και μας στηρίζει με τον τρόπο του σε ότι κάνουμε, και για να συγκεντρώσουμε χρήματα αλλά και για να περάσουν το μήνυμα τους ότι λένε όλοι τους ΟΧΙ στην ΒΙΑ.

Φέτος είχαμε μεγάλο χορηγό την www.femall.gr και την ευχαριστούμε πολύ που με το που τους είπαμε τον σκοπό ευαισθητοποιήθηκε αμέσως και χωρίς πολλά πολλά ουτέ καν τις παροχές τις χορηγίας δεν προλάβαμε να τους πούμε και είπαν ΝΑΙ στον να στηρίξουν την W.I.N. Hellas. (και αυτό είναι ένα μήνυμα που θα πρέπει να πάρουν παράδειγμα όσοι μπορούν, καταλαβαίνουν και σέβονται το έργο που κάνουμε).

Φέτος εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού στην βραδιά αυτή ήταν οι : Gordon Schildenfeld, David Mendes, Ouasim Bouy, Luke Steele, Nano Gonzalez, Marcus Berg (που θαύμασε και την καταπληκτική γυναίκα του Josephine ), Esteban Batista, DeMarcus Nelson, και ο Νίκος Παππάς.

Τους ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά που καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το έργο μας και πάντα είναι κοντά μας όλοι τους.

Η εκδήλωση έγινε στο εστιατόριο Rakkan, και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υποστηρικτές μας για να βγεί εις πέρας αυτή η καταπληκτική βραδιά. Τα κρασιά Τσάνταλη που και με το Κανένας αλλά και με το Μόνο λένε πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέχεται τη βία .. το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι στήριξη και αγάπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μοναδικό Γιώργο Γαλακτερό για όλα τα οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό που παρείχε στην οργάνωση αυτή με όλο το team Galakteros Event Production https://www.facebook.com/galakterosevent?fref=photo που ήταν εκεί από το πρωί μέχρι να τελειώσει η εκδήλωση και την κάνανε τόσο μαγική.

Τα κομμωτήρια Freestyle και τα Mac γιατί συνδυαστικά βγάλαν ένα απίστευτο αποτέλεσμα για όλα τα κορίτσια.

Τα Boho tattoo Silicon love bracelets που στόλισαν τα κορίτσια με τα υπέροχα σχέδια τους.

Το MAD που μας στηρίζει πάντα και πολύ σύντομα θα δείτε εκτός της επίδειξης, όλη την προετοιμασία των κοριτσιών.

Το Hello που έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το www.papadakispress.gr και ευχαριστώ και τον Κύριο Γιώργο Παπαδάκη που είναι πάντα εκεί για εμάς καθώς και την μοναδική Μαρία Μαρκέζη που έχει καλύψει όλο το backstage και αξίζει να δείτε την δουλειά της https://www.facebook.com/MariaMarkezi?fref=ts .

To Queen που σε τακτά διαστήματα θα σας αποκαλύπτει διάφορες φωτογραφίες και για το πριν και για το κατά την διάρκεια του event αλλά και για τον μεγάλο γαμήλιο διαγωνισμό που θα διοργανώσει για μια τυχερή νύφη ..

Το Ζαγόρι για την ευγενή χορηγία των νερών.

Τον μοναδικό Dj Γιάννη Σαρτζετάκη αλλά και την Ιωάννα Σεβοπούλου με την συγκλονιστική φωνή της που απέδειξε Live την αξία της και το εισέπραξε με το μοναδικό χειροκρότημα από όλους.

Ευχαριστώ και όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο.

W.I.N. Hellas is a non profit organisation since 2006 that helps out all the Women In Need.

The President Mada Papadakos is struggling all these years alone with us on her side to help her raise funds to keep on going with the different program's for all the women in need to attend to and have all the support from them and also from the psychologists and lawyers as well.

The different events we organise are like mini power help injections for WIN Hellas since there is NO help from the government.. Its a tragedy in the year of 2014 for people to be abusive and use violence against women and kids. There are many ways of violence and its very sad up until you hear the stories in personal you can not imagine what these women have been through. For a woman to admit she is in need of help she goes statistically 36-38 times through abusive behaviour. Two out of three women in Greece have been through all kind of abuse and its even more sad and depressing what they do to their own children.

Panathinaikos and the Basketball team as well as the football team has always been by our side and supports us with their own way, they help us raise money and get their message out to the people by saying NO to violence.

This years representatives where : Gordon Schildenfeld, David Mendes, Ouasim Bouy, Luke Steele, Nano Gonzalez, Marcus Berg ( who admired his wonderful wife), Esteban Batista, DeMarcus Nelson and Nikos Pappas.