Τι κοινό έχει το ποδόσφαιρο, το πόλο και η iRepair ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Τι κοινό έχει το ποδόσφαιρο, το πόλο και η iRepair ..

Μια αθλητική συνεργασία διαφορετική ..

Είναι γεγονός, εδώ και αρκετά χρόνια ο πρώην Πολίστας Chris Humbert δημιούργησε σε χρόνο ντε τε με πολύ σκληρή δουλειά την δική του franchise επιχείρηση την iRepair η οποία είναι πρωτοποριακή στα πάντα όλα.

Από επισκευές Iphone, blackberry, pc, etc μέχρι σε ότι γκάτζετ μπορείτε να φανταστείτε για το κινητό σας. Μέσα σε πολύ λίγο διάστημα κατάφερε να έχει 7 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με πρόσφατο αυτό στην Θεσσαλονίκη που άνοιξε με τον νέο του συνεργάτη τον διεθνή άσσο ποδοσφαιριστή μας τον Γιώργο Σαμαρά.

Έτσι για όλους που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη θα βρείτε ότι χρειάζεστε εδώ : http://irepair.gr/iRepair-Θεσσαλονίκη.html .

Η iReapair έχοντας για μόττο τους το : You broke it a fix it, έχει επισκευάσει μέχρι σήμερα 80.124 συσκεύες και συνεχίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://irepair.gr αλλά και στην σελίδα τους στο facebook : https://www.facebook.com/irepairgreece?fref=ts που ανά διαστήματα γίνονται διάφοροι διαγωνισμοί και τυχεροί φίλοι κερδίζουν διάφορα πλούσια δώρα όπως iPad.

Οι τιμές σε όλα που έχουν είναι οι πιο συμφέρουσες και η εξυπηρέτηση άμεση. Τόσα χρόνια ότι έχω χρειαστεί μου το έχουν φτιάξει αυθημερόν και με πολύ χαμηλό κόστος. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.