Μου έλεγε για τον Eric Abidal και ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μου έλεγε για τον Eric Abidal και ..

Σαν ευχή για τον μικρό μου αδερφό ήταν .. 

Την Τετάρτη το βράδυ μίλαγα πολύ ώρα με τον μικρό μου αδερφό τον Άλεξ που είναι 12 χρονών και ζει μόνιμα στον Λίβανο. Είναι ίσως ο μεγαλύτερος φαν ποδοσφαίρου της Barca, και είχαμε μια πολύ περίεργη κουβέντα μιας και μετά την Barca είναι Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο μέχρι που μου είπε την Τετάρτη το βράδυ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά είμαι τεράστιος φαν του Eric Abidal και τώρα που είναι στον Ολυμπιακό αυτόν υποστιρίζω. Αφού έπαθα πολλαπλά εγκεφαλικά και μόλις του είχα ανακοινώσει ότι την επόμενη μέρα θα πήγαινα στην Βαρκελώνη για τον αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟ που εννοείται στηρίζει.. μου έστειλε ένα κατεβατό μήνυμα με τις φανέλες κλπ που θέλει από το official Barca store.

Πηγαίνοντας να κάνω check in χθες στο counter του αεροδρομίου βλέπω τον Abidal. Αμέσως βρήκα την ευκαιρία και του είπα για την παθολογική αδυναμία που του έχει ο Άλεξ και βγάλαμε φωτογραφία για να του την στείλω. Ευγενέστατος και Κύριος ήταν.

Την στέλνω και εγώ στον Άλεξ την φώτο και ήταν σχολείο οπότε το τηλέφωνο του ήταν κλειστό. Μόλις προσγειωθήκαμε στην Βαρκελώνη και άνοιξα το τηλέφωνο μου είχα 24 μηνύματα στο whats app από τον Άλεξ σε κρίση χαράς και πανικού. Τα έδειξα όλα στον Eric Abidal και γέλαγε.

Βέβαια με αυτά που ακούγονται ότι μάλλον έφυγε για Βαρκελώνη μόνιμα δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αν και είχε αρκετές βαλίτσες μαζί του, το μόνο που ξέρω είναι πως άπαξ και γίνει αυτό ο μικρός μου αδερφός θα ξανά Πρασινίσει.