Happy birthday Gordon !!!!

Happy birthday Gordon !!!!

Από τους λίγους μάγκες .. 

Ο Γκόρντον είναι από τους λίγους μάγκες που έχω γνωρίσει. Είναι ο πιο καλός πατέρας που υπάρχει και αυτό το έχουν να το λένε όλοι στην κυριολεξία από το Happy Faces νηπιαγωγείο που πηγαίναν οι κόρες του όταν ήταν μόνιμα στην Ελλάδα μέχρι τους συμπαίχτες του και όποιον γονιό έχω συναντήσει που τον έχει συνανανστραφεί.

Προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του και φροντίζει πάντα να μην τους λείπει τίποτα. Είναι άψογος στα πάντα και Κύριος με Κάπα κεφαλαίο. Είναι φιλάνθρωπος και κάνει πράγματα για τους άλλους χωρίς να φαίνεται γιατί δεν τον ενδιαφέρει η δημοσιότητα αλλά να μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει αυτούς που το έχουν πραγματική ανάγκη. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό της W.I.N. Hellas και λέει και αυτός το μεγάλο ΟΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στην κακοποίηση των γυναικών.

Ο Gordon ακα Sifo έχει ένα απίστευτο χιούμορ και είναι πάντα το πειραχτήρι της παρέας όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες κάνει συνέχεια γκριμάτσες και πειράγματα.

Βρισκόμαστε αρκετά συχνά για dinner τόσο στο Hama όσο και στο Li Li Shu μαζί με τον Danijel όσο και με τον Marcus κλπ.

Εδώ είμαστε την προηγούμενη εβδομάδα όλοι μαζί, αλλά και με τον Εμίρ Μπαιράμι, που ήταν εκεί για το αποχαιρετιστήριο δείπνο του, όπου ο Γκόρντον δεν καθόταν με τίποτα να βγει μια νορμάλ φωτογραφία μιας και σε όλες έκανε αστείες φατσούλες.

Σήμερα έχει τα γενέθλια του και γίνεται 30 και θέλω να του ευχηθώ και από εδώ να είναι πάντα καλά υγιής με ανθρώπους που τον αγαπάνε και να έχει πάντα αυτό το απίστευτο χιούμορ που έχει.