Thats what friends are 4..

Thats what friends are 4..

As the song says .. 

Όπως λέει το αγαπημένο μου τραγούδι της Dionne Warwick "Thats what Friends are for" .. κάπως έτσι περάσαμε και στο γενέθλιο κάλεσμα μου πριν 2 Κυριακές στις 7 το απόγευμα στο " The Twenty One Restaurant" στην Κηφισιά.

Ο Ouasim, ο Luke, ο Τριαντά, ο Άλεξ αλλά και οι υπόλοιποι καλεσμένοι μου με τίμησαν στα 42ααα γενέθλια μου σε ένα διαφορετικό κάλεσμα από όλα τα άλλα μιας και τα υπόλοιπα είναι σχεδόν πάντα για την W.I.N. Hellas όπου όλοι τους ο κάθε ένας ξεχωριστά βοηθάει με τον τρόπο του με πρόσφατο παράδειγμα τον Mladen Petric & David Mendes όπου με συγκίνησαν πολύ μιας και αφού δεν είχαν μπορέσει να έρθουν στην τελευταία εκδήλωση του W.I.N. Hellas και παρόλα αυτά ο Mladen ασχολήθηκε μόνος του να κάνει την φιλανθρωπία του γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας που δίνουμε κάθε φορά για να βοηθήσουμε και να τρέξουμε προγράμματα για της κακοποιημένες γυναίκες αλλά και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας. Όλοι τους λένε ένα μεγάλο ΌΧΙ στην βία και ο κάθε ένας με τον τρόπο του είναι πάντα εκεί για εμάς και για αυτό τον λόγο θέλω να τους ξανά ευχαριστήσω και ιδιαίτερα τον Gordon Schildenfeld, τον Daniel Pranic αλλά και τον Marcus Berg που πάντα έχουν την πρωτοβουλία να στηρίξουν αυτόν τον διαφορετικό αγώνα.

Στις χαρές και στις λύπες είμαστε πάντα όλοι μαζί ένας για όλους και όλοι για ένα και αυτό είναι που έχει ο Παναθηναϊκός που τον κάνει να είναι δεμένος σαν μια οικογένεια και να έχει συμπόνοια και κατανόηση για αυτούς που το έχουν ανάγκη ειδικά στις μέρες που ζούμε.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα όλοι με τον τρόπο τους αλλά και ακόμα πιο πολύ Παναθηναϊκός στηρίζει με ανιδιοτέλεια την W.I.N. HELLAS και για αυτό τους ευχαριστώ πολύ.