Αθλητική συνάντηση με ράψιμο !!!

Αθλητική συνάντηση με ράψιμο !!!

Ο Ράφτης παντώς αθλητών ..

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος εδώ και 7 περίπου χρόνια είναι ο αγαπημένος ράφτης όλων των αθλητών που έχουν γούστο και καλαισθησία. Ότι φτιάχνει είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με κέφι, φινέτσα και μεράκι.

Εκτός των μπασκετικών, ποδοσφαιρικών, προπονητών παντός ομάδων σε κουστούμια αλλά και σε καθημερινής βάσης ενδυμασίας Sur Mesure φτιάχνει και τα ωραιότερα γαμπριάτικα κουστούμια.

Φέτος είναι και ο επίσημος " Ράφτης" της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μιας και τόσα χρόνια όλοι οι αθλητές ανεξάρτητα ράβωνται στον Γιώργο.

Σήμερα το πρωί είχαμε πάει με τον David Mendes για να πάρει το κουστούμι που έραψε ειδικά για τον γάμο του Ζέκα και έχω να πω ότι είναι θεϊκό !!! Θα σας δείξω φωτογραφίες σε μερικές μέρες.

Εκεί συναντήσαμε τον εκ πάλε άσσο του ΠΑΟ τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ήταν ωραίο το συναίσθημα του νέου να γνωρίζει τον παλιότερο και αντίστροφα από την ίδια ομάδα.

Στις 30 Ιουνίου επιστρέφει ο Djibril Cisse στην Ελλάδα που είναι και αυτός που ανακάλυψε το 2008 τον μοναδικό και αγαπητό σε όλους Γιώργο Παπαδόγαμβρο. Έχω αναλάβει είδη να του παραγγείλω τα κουστούμια του που θέλει ( κάνει σαν τρελός για αυτά πάντα το πρώτο πράγμα που κάνει όποτε έρχεται στην Ελλάδα είναι να πηγαίνει στον Γιώργο).

Και έχουμε κανονίσει να κάνει μια υπέροχη φωτογράφιση που θα σας πω σε μελλοντικό ποστάρισμα περισσότερες πληροφορίες.

Ο Djibril την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα ανέβει στα decks του Ακρωτηρίου για να κάνει το comeback του και την Παρασκευή 10 Ιουλίου αφού συμμετάσχει στον Φιλανθρωπικό Celebrity Beach Volley της W.I.N. Hellas στην παραλία του Καλού Λιβαδιού θα ανέβει στα decks του Beach Bar Restaurant Monarch για να κάνει το απόλυτο Sunset party.