Our Green dinner !!!!

Our Green dinner !!!!

Χθες το βράδυ κάναμε Πράσινο reunion !!!

Χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 2.30 έφτασε ο Djibril στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την σύντροφο του Marie Cecile και τον γλύκα 4μηνών γιό τους τον Gabriel που είναι στην κυριολεξία σαν αγγελούδι.

Τους είχα κανονίσει τα πάντα για το πως θα φύγουν να πάνε στο ξενοδοχείο τους κλπ μέχρι και να πάνε στην Γλυφάδα στο Epic Day Spa για να κάνουν mani pedi.

Στις 7.30 πήγα και τους βρήκα στο δωμάτιο τους, και αφού ετοιμάσαμε τον μωράκι τους πήγαμε για δείπνο και για τρελό catch up. Μαζί μας ήρθε και αγαπημένος φίλος μας και αδυναμία του Djibril ο Σωτήρης Νίνης, όπου κλάψαμε με τις ιστορίες που διηγούμασταν όλοι.

Λίγο μετά τις 9 μας έκανε join και ο Michael Essien που ήρθε κατευθείαν από την προπόνηση ( είχαν διπλή χθες). Και το οξύμωρο ήταν πως του σύστησα εγώ τον συμπαίχτη του, τον Σωτήρη, που βρίσκεται ακόμα σε διακοπές λόγο Εθνικής.

Είπαμε και τι δεν είπαμε μιλήσαμε επί παντός αλλά και με τον Quincy που με πήρε τηλέφωνο στο Face Time όπου χάρηκε που μας είδε όλους μαζί και τραγούδαγε και πείραζε τον Michael συνέχεια.

Ο Djibril θα κάτσει στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει για 12 μέρες διακοπές. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα ανέβει στα decks του Ακρωτηρίου για να παίξει μουσική γιαυτό όσοι πιστοί να είστε εκεί στις 11.

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Μύκονο στα decks του Monarch στο Καλό Λιβάδι που είναι το νέο hot spot και θα κάνουμε το απόλυτο Sunset Party αφού παίξει Beach Volley στο κανονισμένο ετήσιο celebrity τουρνουά για την W.I.N. HELLAS που θα γίνει στις 4.30 στην παραλία και που είναι και τόσα χρόνια υποστηρικτής.

Ο Djib αγαπάει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό όσο καμία άλλη ομάδα και αυτό είπαμε όλοι και στον Michael ειδικά για την θύρα 13 η αγάπη που θα λάβει θα είναι εξωπραγματική να ετοιμαστεί για να του συμβεί ότι δεν έχει ζήσει σε όποια τοπ ομάδα και αν έχει παίξει εώς σήμερα.

Θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και αφιλοκερδώς αρκεί να του ζητηθεί ακόμα και να έπαιρνε χρήματα θα τα έδινε όλα σε φιλανθρωπίες.