Αθλητικό Reunion στην Μύκονο !!!

Αθλητικό Reunion στην Μύκονο !!!

Από ποδόσφαιρο σε beach volley ..

Πριν λίγες μέρες στις διακοπές που είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρεθήκανε στην παραλία του Monarch στο Καλό Λιβάδι.

Καθώς πέρναγε η ώρα όλο και αυξάνονταν στην ευρύτερη παρέα και δημιουργήθηκε έτσι μια νέα ομάδα και παίξανε όλοι τους Beach volley. ( στις 10 Ιουλίου έχουμε και το φιλανθρωπικό ετήσιο αγώνα Celeb Beach Volley για την W.I.N.Hellas, όπου θα παίξει και ο Djibril Cisse εκτός από βόλεϋ και μουσική).

Έτσι ενώ αρχικά λιαζόντουσαν ο Matt Derbyshire με την καλλονή γυναίκα του Melissa, προστέθηκαν σιγά σιγά και οι υπόλοιποι, ο Τάσος Λαγός, ο Μιχάλης Σηφάκης, ο Ανδρέας Σάμαρης αλλά και ο Παναγιώτης Κονέ και ο Νίκος Καρέλης με τις κοπέλες τους.

Έχει καθιερωθεί στην παραλία του Monarch να μαζεύονται όλοι οι αθλητές και να παίζουν από σουτάκια, ποδο volley & beach volley.

Έχουν απολαύσει την παραλία και το εστιατόριο από τον Στέφανο Καπίνο, Χρήστο Δώνη, Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο, Γιώργο Πρίντεζη, Cleyton Silva, Cris Da Costa, ο Γιώργος Κουτρουμπής, Θωδωρής Χατζηθεωδόρου αλλά και πολλοί άλλοι.

Είναι πολύ ζεν εκεί, και την παράσταση την κλέβει το απίστευτο Λυκόσκυλο η Claudia που είναι η μασκότ του Monarch.