Ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό !!!

Η Έφη Σφυρή μας υποδέχτηκε στο δεύτερο της σπίτι .. το Vari Sports Club.

Κάθε χρόνο διοργανώνω για την W.I.N. HELLAS το ετήσιο Celeb Beach Volley και η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας Έφη Σφυρή μας στηρίζει πάντα. Έτσι και εμείς χθες στηρίξαμε τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα που οργάνωσε στο δεύτερο της σπίτι το Vari Sports Club.

Η Πρωταθλήτρια beach volley Έφη Σφυρή, οι Εθνικές Ομάδες Beach Volley και οι δημοφιλείς δημοσιογράφοι Βίκυ Χατζηβασιλείου & Χριστίνα Βραχάλη ένωσαν τις δυνάμεις τους και στήριξαν τους Έλληνες Wheelchair Aθλητές του συλλόγου Τυρταίος μέσα από ένα αγώνα επίδειξης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συμμετείχαν από την Εθνική Ομάδα: Πηγιάννα Μεθενίτη , Πένυ Καραγκούνη - Βικυ Αρβανίτη.

Το πρωί βρεθήκαμε όλοι στις 1230 εκεί για να παρακολουθήσουμε μέσα στην ηλιόλουστη Κυριακή τον επιτυχημένο αγώνα μαζί με τις φιλενάδες μου την Στέλλα, την Χριστίνα, την Άντζελα και την Βάσω καθώς και τον πολύ καλό μας φίλο τον πολίστα Νίκο Στέλλατο, που και αυτός μαζί με την Στέλλα συμμετείχαν τον Ιούλιο στον αγώνα Beach Volley που διοργάνωσα στην Μύκονο για την W.I.N. Hellas, και ήταν και οι δύο στην νικητήρια ομάδα.

Μετά τον αγώνα, χορέψαμε Bachata με τον θεό Βραζιλιάνο χορευτή Thiago Souares, που είχα να τον δώ από το γενέθλιο πάρτι μου και μου θύμισε ότι πρέπει να πάω σύντομα στα διάφορα μέρη που χορεύει, ( θα σας πω σε άλλο πόστ για αυτό), για να ρίξουμε τις Βραζιλιάνικες χορευτικές μας φιγούρες ( και έχω να προσθέσω πως ο χορός είναι αγχολυτικός τουλάχιστον για εμένα που αν και ψηλό άσχετη σε σχέση με τον Thiago το κατά ευχαριστιέμαι κάθε φορά).

Μετά το event πήγαμε σχεδόν όλοι μας στην καρδιά της Βουλιαγμένης / Καβουριού, στο αγαπημένο μας εστιατόριο του ξενοδοχείου The Margi, που αυτό θα το λέω πάντα, πρέπει να πάτε μιας και έχουν δική τους φάρμα και τα περισσότερα φαγητά τους είναι organic και πάρα πολύ νόστιμα. Κάθε Σουκού έχουν Pop Up Store με τις θεσπέσιες λιχουδιές του Στέλιου Παρλιάρου που εκτός του ότι μπορείτε να τα φάτε εκεί μπορείτε και να ψωνίσετε για το σπίτι αλλά και για δώρα.