Happy Birthday to the one & only 3D !!! Respect !!!

Happy Birthday to the one & only 3D !!! Respect !!!

Σήμερα έχει γενέθλια  ο μοναδικός μας 3D. Ο Δημήτρης κλείνει  τα 33 του και σαν γνήσιος Ταύρος στο ζώδιο έτσι είναι και στο τερέν. Σε λίγες μέρες θα του συμβεί ότι πιο μαγικό .. θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί και είμαι σίγουρη πως η κόρη του θα έχει και εκείνη άστρο σαν και αυτό του Δημήτρη.

Είναι αμέτρητες οι κούπες, τα πρωταθλήματα, τα Euroleague Final 4 Cups,  η Εθνική, αλλά και τα μετάλλια από  Eurobasket αλλά και από τους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς και οι τίτλοι του MVP όχι μόνο κατά την διάρκεια των Final 4 αγώνων αλλά και όλης της Ευρώπης κατά την διάρκεια της εκάστοτε σεζόν. 

Είναι πολύ ταπεινός και χαμηλών τόνων, πανέξυπνος και έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Είναι ο πιο αξιοσέβαστος Μπασκετμπολίστας σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο μιας και είναι πολλές οι φορές που βλέπω στα social media να τον αποθεώνουν παίχτες του ΝΒΑ και όχι μόνο από όλον τον κόσμο.

Ο Δημήτρης δεν έχει Facebook , Twitter αλλά  ακόμα και Email. Δεν ασχολείται καθόλου με όλα αυτά. 

Είναι πάρα πολύ συγκινητικό το πόσο RESPECT του κάνουν άπαντες. Το έχω ξανά πει και θα το ξανά πώ : ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ . 

Μήτσο αν και σου ευχήθηκα στις 00:00 ακριβώς , ήθελα να σου ευχηθώ και απο εδώ.