Σεβασμός, δικαίωση αλλά και το Fair Play ..

Σεβασμός, δικαίωση αλλά και το Fair Play ..

Είχα προαίσθημα πως θα κερδίζαμε και ήλπιζα να μην γινόντουσαν τα επεισόδια που αν και τα θεωρούσα δεδομένα. Δεν θα σταθώ σε αυτά, ούτε στο ότι θα μπορούσαμε άνετα να γιορτάζουμε το Triple Crown σήμερα αν δεν μας είχε σφάξει η διαιτησία στους αγώνες με την Barcelona. Είναι κρίμα για τους παίχτες του Ολυμπιακού κάθε χρόνο να γίνεται αυτό το σκηνικό στο Σεφ και ενώ η ιστορία επαναλαμβάνεται να μην παίρνει κανείς την ευθύνη να τα σταματήσει. 

Χαίρομαι πολύ που κέρδισε η ομάδα μου αν και δεν το ευχαριστιέμαι με αυτόν τον τρόπο. Την αξίζαμε την νίκη και με το παραπάνω και το αποδείξαμε με το σπαθί μας. Το ότι πήγανε πάνω από 4000 φίλαθλοι να υποδεχτούν τους Πρωταθλητές Ελλάδας και κάνοντας τον ουρανό να λάμψει από πυροτεχνήματα το βρίσκω απίστευτα ωραίο τιμητικό και συνάμα συγκινητικό. Αν δεν είχα κλειστοφοβία θα πήγαινα και εγώ. 

Το ότι ο Saras, o Mike , o Drew, o Nick Calathes  o Jaka Lakovic αλλά και πολλοί αθλητές από το εξωτερικό ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο άλλοι κάνοντας updates & tweets και άλλοι σχολιάζοντας και κάνοντας retweet αυτά που έγραφα χθες το βράδυ, δείχνουν για ακόμα μια φορά τον σεβασμό που έχουν στον 6άστερο και την πραγματική τους αγάπη για τον ΠΑΟ.

Αυτό όμως που με συγκίνησε πιο πολύ από όλα είναι το fair play, το ήθος και ο χαρακτήρας του Kyle Hines. Είναι μοναδικός, ταπεινός και με πολύ καλό χαρακτήρα και πραγματικά πολύ ιδιαίτερος και θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές. Είδα το βίντεο που πήγε στα αποδυτήρια και συγχάρηκε όλους τους Παναθηναΐκούς έναν έναν και μου απέδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του. Χαίρομαι πολύ και είμαι πολύ περήφανη που είναι φίλος μου.

Είναι κινήσεις σαν και αυτές όπως η πρωτοβουλία του Διαμαντίδη να πάρει άλλους 3 συμπαίχτες του και να πάνε στο Παίδων προχθές που δείχνουν το ποιόν και τον ανθρωπισμό που έχουν μέσα τους αυτά τα παιδιά. 

Εύχομαι την χρονιά 2013 - 2014 να μπορούμε επιτέλους να χαρούμε τους αγώνες της Α1 χωρίς παρατράγουδα και επεισόδια και να απολαύσουμε όλοι ένα υγιές κλίμα στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια στον Γαύρο και 1000 Μπράβο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ γιατί δεν ξέχασε ποτέ ποιος είναι ακόμα και με 12 καινούργιους παίχτες, προπονητή αλλά και που σεβάστηκε και δικαίωσε την υπεράνθρωπη προσπάθεια του νέου Προέδρου μας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.