Με τα λόγια του Χάρη Μαυρία ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Με τα λόγια του Χάρη Μαυρία ..

Όλο αυτό το θρίλερ θα πάει δεν θα πάει , πήγε αλλά γύρισε και η αναμονή για το τι μέλλον έπετε πάνω κάτω το κουβεντιάσαμε πολλαπλές φορές με τον Χάρη. Την τελευταία φορά που ανακοινώθηκε πως δεν θα πάει σε μια από της συναντήσεις μας στο Hama είπαμε πως όλα είναι γραμμένα και ότι είναι να γίνει θα γίνει αρκεί να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο ο ίδιος.

Την προηγούμενη Δευτέρα ήταν και το τελευταίο του βράδυ στην Αθήνα και ξανά βρεθήκαμε στο Hama όπου μου υποσχέθηκε πως μόλις τακτοποιηθεί  και είναι όλα οριστικά στο Λονδίνο θα μου έλεγε δύο λόγια μιας και είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν αρέσκεται στο να μιλάει πολύ. ( Επίσημες συνεντεύξεις θα κάνει όταν αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο). 

Και κάπως έτσι χθες το βράδυ ξεκίνησε να μου λέει ..

Θα μου λείψει ο αδερφός μου ( Στέφανος Καπίνο) πολύ καταρχάς αλλά τον αφήνω στην ομάδα που μεγαλώσαμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή αυτή αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ μου τον Παναθηναϊκό για τον οποίο είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα έχει μια καλή χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αγαπάω από όταν ήμουν μικρό παιδί και πάντα θα έχει τον πρώτο λόγο τόσο στην καρδία μου όσο και στο μέλλον μου. 

Η αλλαγή από την Ελλάδα στην Αγγλία είναι πολύ μεγάλη αλλά πιστεύω πως κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρο να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και έτσι η προσαρμογή μου πρέπει να είναι γρήγορη. 

Θα ήθελα να ευχηθώ στον 19χρόνο Χάρη να λάμψει με την παρουσία του στα Αγγλικά τερέν και να μας κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους για αυτόν που του δίνεται η ευκαιρία αυτή σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ξέρω και από την πλευρά του Καπίνο αλλά και από του Χάρη ότι είναι δύσκολος ο αποχωρισμός τους μιας και έχουν μεγαλώσει σχεδόν από τα 12 μαζί και είναι παραπάνω από αδέρφια. Ευτυχώς όμως για την τεχνολογία που υπάρχει το Skype, facetime κλπ και έτσι μιλάνε όσο μπορούν πιο πολύ.

Ο Χάρης ήταν σίγουρα ένας από τους πολυτιμότερους Έλληνες παίκτες που είχαμε στον ΠΑΟ και ενώ στεναχωριέμαι πολύ που έφυγε χαίρομαι πολύ από την άλλη γιατί θα ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό και το αξίζει.

See you soon Harry .. cheers mate.