Η Βασίλισσα βρήκε τον Βασιλιά της ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Βασίλισσα βρήκε τον Βασιλιά της ..

The Queen found her Kings !!!

Η Βασίλισσα της Ισπανίας η Real Madrid βρήκε μετά από καιρό ξανά τον Βασιλιά της και συγκεκριμένα τους Βασιλιάδες της μιας και φέτος διανύουν την καλύτερη μπασκετική τους χρονιά καταπατώντας όλα τα ρεκόρ σε νίκες. Εκτός της ήττας με την Cska είναι αήττητη σε όλους τους αγώνες της Euroleague και με κερασάκι στην τούρτα η απίστευτη νίκη της Κούπας προχθές στο Copa Del Rey.

Είναι η δεύτερη Κούπα για την Ρεάλ φέτος και είμαι πολύ περήφανη για τον Γιάννη Μπουρούση που αποδεικνύει καθημερινά το λεγόμενο αθλητικό ρητό Hard work pays off μιας και δίνει τον καλύτερο του εαυτό βγαίνοντας στην πληθώρα των αγώνων ο πολυτιμότερος παίχτης.

Χαίρομαι πολύ για τον Marcus Slaughter, τον Dionte Draper τον Carrol και τα άλλα παιδιά που τυχαίνει να τους γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο καλά παιδιά είναι, ενωμένοι αγαπημένοι κάνοντας πολλά πράγματα μαζί από το να πηγαίνουν να παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου μέχρι να παίζουν ποδό βόλεϊ στην παραλία είναι πάντα μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά και ίσως και αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους καθώς οδεύουν ολοταχώς για την κούπα του Final 4.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά αλλά ακόμα πιο ειδικά στον Γιάννη να σαρώσουν τα πάντα όλα μέχρι το τέλος της χρονιάς τους.. και αν τύχη και βρεθούμε αντίπαλοι στο τέλος Real vs PAO .. εκεί θα κάνει τα μαγικά του ο 3D και η πράσινη αιώνια αγαπημένη μου ομάδα.