Το Skype call του Γιούρκα με τον Καραγκούνη ..

Το Skype call του Γιούρκα με τον Καραγκούνη ..

Αθήνα Λονδίνο και τουμπαλίν για τον Γιούρκα και τον Καραγκούνη ..

Ναι μεν το timing δεν ήταν κατάλληλο για τον Γιούρκα και τον Γιώργο Καραγκούνη για να βρεθούν στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μιας και με το που ανέβηκε ο Γιούρκας ο Γιώργος έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα για της υποχρεώσεις του με την Εθνική. Αλλά δεν κολλήσαμε σε αυτό μιας και υπάρχει το Skype call και έτσι κάναμε τρελό catch up και γελάσαμε με τα διάφορα. Την Τετάρτη παίζει η Εθνική μας με την Κορέα και είπαμε με τον Γιώργο να κανονίσουμε να βρεθούμε μετά τον αγώνα μιας και την Πέμπτη γυρίζει πίσω στο Λονδίνο.

Αλλά δεν ήταν μόνο ο Γιώργος που κάναμε συνομιλίες κλπ μιας και είχε κατέβει και ο Χάρης Μαυρίας Λονδίνο γιατί είχαν τον αγώνα τελικό κυπέλλου αλλά μιλάγαμε και ατελείωτα με τον Quincy που βρίσκετε στην Ισπανία.

Μπορεί να έχουν αλλάξει οι δρόμοι και των τεσσάρων πρώην άσων του Παναθηναϊκού αλλά κρατάνε αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Είδαμε τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και πραγματικά η χαρά του Γιούρκα ήταν πολύ μεγάλη για το αποτέλεσμα αυτό και ένιωσε περήφανος για την Πράσινη αγάπη του.