Την Κυριακή αυτή η W.I.N. Hellas σας προσκαλεί στον Πρωτέα Βούλας !!!

Την Κυριακή αυτή η W.I.N. Hellas σας προσκαλεί στον Πρωτέα Βούλας !!!

Η W.I.N. HELLAS σας καλεί αυτή την Κυριακή στον Πρωτέα Βούλας !!!

Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τις ανθρώπινες σχέσεις και τα φαινόμενα βίας κάνουν όλο και πιο έντονη την εμφάνισης τους, ο Πρωτέας Βούλας και η W.I.N. Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Κλειστό «Γ.Γεννηματάς» της Βούλας, με στόχο την ενίσχυση του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων βίας και κακοποίησης των γυναικών, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα αυτό.

Με την συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας και των Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, , Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Χριστίνα Κοντοβά , Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παππά, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα, Σόφη Πασχάλη, Μαρία Κορινθίου, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της W.I.N. Hellas και της Project Manager του Οργανισμού Σαμάνθας Αποστολοπούλου, θα σχηματιστούν τέσσερις ομάδες όπου θα αγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά μπάσκετ την Κυριακή (16/3, 12:00-15:00).

Με την στήριξη των χορηγών του event BARILLA, SWAROVSKI, COLLAGEN POWER και της κάρτας μέλους Club Proteas το κοινό που θα παρευρεθεί και θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια από κοντά στο Γ.Γεννηματάς, θα απολαύσει μια τρίωρη γιορτή φωνάζοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στα φαινόμενα βίας απέναντι στις γυναίκες και ενισχύοντας το έργο της W.I.N. Hellas.

Η είσοδος στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ ανά ενήλικα με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα προς το κοινωνικό έργο που προσφέρει η W.I.N. Hellas , ενώ τα παιδιά ως 18 ετών και οι Ακαδημίες του Πρωτέα θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Επίσης θα υπάρχουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διαγωνισμοί τρίποντων και βολών με το κοινό να έχει δικαίωμα συμμετοχής (5ευρώ) με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα. Ενώ θα βραβευτούν και οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Ορθούλα Παπαδάκου, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαιτζής, Κώστας Παταβούκας.

Τέλος το event θα καλυφθεί ζωντανά σε livestreaming σε παραγωγή από το Sportshero.gr με τον κώδικα να είναι ελεύθερος προς όλες τις σελίδες ου επιθυμούν να τον εντάξουν στον ιστό τους, ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο NovasportFm 94,6.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 16 Μαρτίου (12:00-15:00) στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας, ώστε να χαρούμε τον αθλητισμό και να διαλύσουμε κάθε σύννεφο φαινομένων βίας απέναντι στις γυναίκες και την κοινωνία μας.