Παντρευτήκαν για 2η φορά !!!

Παντρευτήκαν για 2η φορά !!!

Μέσα σε έναν χρόνο σχεδόν.. ξανά παντρεύτηκαν !!!

Μετά τον Πολιτικό τον γάμο και την βάπτιση του πιο όμορφου αγοριού του Κωνσταντίνου που είναι Βασιλόπουλο όνομα και πράγμα , η Μαρία και ο Παναγιώτης χθες το απόγευμα έκαναν και τον Θρησκευτικό τους γάμο και ήταν όλα φανταστικά με πολύ personal touch της Μαρίας.

Στον Άγιο Στέφανο στο κτήμα Νυμφών έμπαινες μέσα και ήταν όλα στην εντέλεια από το χρώμα του ουρανού, η θέα, ο καιρός, το όλο setting ήταν πολύ ωραίο. Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Το προσκλητήριο ήταν το πιο original που έχει υπάρξει ποτέ μιας και είχαν φτιάξει ένα home made dvd που δεν υπάρχει πιο αστείο εξού και στον δρόμο προς το κτήμα υπήρχαν διάφορες αφίσες κολλημένες σε δέντρα. Από την είσοδο υπήρχαν γλαστράκια με λεβάντες καθώς και είναι το αγαπημένο μυρωδικό της Μαρίας που έφτιαξε ολομόναχη της μπομπονιέρες με αυτές. Στις γυναίκες δίναν στην είσοδο ένα fresh pearl bracelet με τα αρχικά Μ & Π που και αυτό το έφτιαξε πάλι η Νύφη. Υπήρχαν πολλά διαφορετικά καπέλα τύπου Ascot που φορέσαμε όλοι και ενώ ήπιαμε την λεμονάδα μας πήγαμε προς τον ναό που είχαν διαμορφώσει τον εξωτερικό χώρο με πολύ όμορφα λουλούδια και λευκά καθίσματα για να κάτσουμε. Όση ώρα περιμέναμε την νύφη ο γαμπρός ήταν πάρα πολύ cool και έκανε πλάκες με όλους. Μετά από μισή ώρα ήρθε και η Μαρία που ήταν πιο όμορφη από ποτέ και άρχισε αμέσως το μυστήριο και αφού πετάχτηκε το ρύζι με σύννεση κάποιοι πρώην συμπαίκτες του γαμπρού πήραν το τσουβάλι με το ρύζι και φρόντισαν να το πετάξουν όλο πάνω τους για να ήμαστε σίγουροι πως θα ριζώσουν.

Μετά την τελετή ο κόσμος μεταφέρθηκε λίγο πιο εκεί στον υπέροχο κήπο για cocktail αλλά και για να σβήσει τα κεράκια του ο μικρός Κωνσταντίνος που του είχαν φτιάξει έναν υπέροχο παιδότοπο για αυτόν και τους μικρούς του φίλους.

Το άλλο πιο original που έκανε η νύφη είναι ότι μάζεψε όλους τους single guys για να τους πετάξει την ανθοδέσμη και ήταν άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπεται. Την ανθοδέσμη την έπιασε ο Γιώργος Αποστολίδης που ώς Παναθηναϊκός λογικό ήταν να έχει την πρωτιά το πράσινο χρώμα ακόμα και σε έναν τόσο κόκκινο γάμο.

Το δείπνο ξεκίνησε λίγο μετά και κατά την διάρκεια είχαν έκπληξη μια μπάντα που τραγούδησε υπέροχα και έκαναν όλους να χορέψουν μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος πρωτότυπος ακριβώς όπως τον θέλανε η Μαρία και ο Παναγιώτης.

Σας εύχομαι να είστε πάντα έτσι cool και αγαπημένοι !!!!