Η χροιά, το μέταλλο και η Ψυχολογία της Παυλίνας !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η χροιά, το μέταλλο και η Ψυχολογία της Παυλίνας !!!

Η Παυλίνα είναι ένα κορίτσι πολύ διαφορετικό απο τα άλλα στην ηλικία της. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο και αυτό γιατί πολύ μπορούν να πουν ότι μπορούν να τραγουδήσουν αλλά κανείς δεν έχει την χροιά της φωνής της αυτό το μέταλλο που σε καθηλώνει και την χειροκροτείς με περηφάνια και συγκίνηση και λές Θέε μου για ποιόν λόγο αυτό το κορίτσι βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχει πάει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αφού το έχει τα χάρισμα. Και ο λόγος είναι ότι έχει βάλει προτεραιότητα στην ζωή της να πάρει το πτυχίο της στην ψυχολογία, και αυτό θα γίνει τον Ιούνιο.

Η Παυλίνα λατρεύει την μουσική, ακούει όλη μέρα από Σωκράτη Μαλαμά, (ο οποίος κάθε Σάββατο βρίσκεται στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και όποτε έχει διάλειμμα πηγαίνει και τον ακούει), μέχρι Bob Marley και Led Zeppelin. Της μίλησα προχθές και βρισκόταν στο Λονδίνο και παζάρευε ένα ολόκληρο απόγευμα ένα βινύλιο υπογεγραμμένο απο τον ντράμερ των Led Zeppelin τον John Bonham , και αν και δεν έχει πικ απ το ήθελε σαν τρελή.

Πέρσι έκανε μαθήματα στο εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους και ο καλύτερος μαθητής θα κέρδιζε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Όταν τις το ανακοίνωσαν πως το κέρδισε εκείνη δεν ένοιωθε έτοιμη και δεν ήθελε να μπλεχτεί σε κάποια δισκογραφική ή να τις έλεγε κάποιος ότι θα την κάνει γνωστή μιας και τα έχει όλα αυτά απομυθοποιημένα απο πολύ μικρή.

Την έχουν πλησιάσει για να τις γράψουν κομμάτια και να τις κάνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση και σε περιοδικά κλπ και τους εξηγεί ότι νιώθει πως δεν έχει κάτι αξιόλογο να πει και απο την στιγμή που δεν την ενδιαφέρει ακόμα η δισκογραφία και αν ποτέ ασχοληθεί πιο σοβαρά θα είναι με κομμάτια που τι λένε κάτι , που να την αντιπροσωπεύουν την ίδια και πολύ πιθανά να τα έχει γράψει και η ίδια μιας και γράφει και είναι λίγο πιο εναλλακτικά και δεν την ενδιαφέρει να γίνουν γνωστά και δημοφιλή , αλλά και ούτε φαντάζεται ι να τραγουδάει κάπου και να πρέπει να την νοιάζει τι ρούχα θα φορέσει και αν θα είναι όμορφη κλπ.

Η ίδια νιώθει ότι κάνει το χόμπι της τραγουδώντας για φίλους, και δεν καταλαβαίνει ακόμα πως μαγεύει το κοινό της, Το ντύσιμο της είναι να φοράει τζην και All Star και η φωνή της. Αγαπάει την μουσική πολύ και όσον αφορά αυτό που κάνει την απασχολεί μόνο η φωνή της και τα κομμάτια που λέει. Ως μελλοντική δουλειά σκέφτεται την ψυχολογία και ανεξάρτητα απο το όνειρο της απο μικρή είναι να μπορέσει να κάνει μια μικρή μουσική σκηνή που να φιλοξενεί νέες προτάσεις του χώρου. Θέλει πάρα πολύ να αρχίσει ένα μουσικό όργανο, κυρίως πλήκτρα, αλλά έχει τόσο τρέξιμο και διάβασμα μέχρι τον Ιούνιο και το αφήνει όλο πίσω.

Τα Σάββατα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου με την Houseband και μαζί με άλλα 6 παιδιά, ( 2 απο αυτά είναι νικητές του Xfactor ο Χάρης Αντωνίου και ο Σταύρος Μιχαλακάκος),του θεωρεί όλους τους μουσικούς εκεί πολύ αξιόλογους. Η Houseband είναι ο θεσμός του Σταυρού του Νότου εδώ και πολλά χρόνια. Παλιότερα ήταν ο Μουζουράκης, ο Μυλωνάς και ο Ασημάκης μέχρι που έφυγαν για να κάνουν δική τους καριέρα, και έχουν περάσει διάφοροι απο εκεί.

Αν δεν φύγει η Παυλίνα του χρόνου, ίσως συνεχίσει εκεί επειδή δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνει κάτι δικό της, δεν νιώθει ακόμα safe, αν και διαφωνώ, Περνάει πολύ ωραία εκεί και δεν έχει όνειρα με την έννοια της φιλοδοξίας θέλει μόνο να περνάει καλά και να κάνει αυτό που αγαπάει όπως ακριβώς το φαντάζεται η ίδια.

Η φάση στην οποία βρίσκεται είναι πολύ πιο cool, λατρεύει την μουσική είναι τα πάντα για εκείνη και αυτό ισχύει ακόμα και αν καταλήξει να τραγουδάει στο μπάνιο της. Λατρεύει την οικογένεια της είναι 4 αδέρφια, 2 αγόρια, ο Αποστόλης και ο Διονύσης που την στηρίζουν πάντα ,και η μικρή της αδερφή η Χάρης που είναι και η μεγαλύτερη της θαυμάστρια. 

Όπως και να έχει το Παυλινάκι έχει μια φωνή πολύ ιδιαίτερη όπως της Amy Winhouse. Είμαι σίγουρη πως αφού πάρει το πτυχίο της και αναθεωρήσει λίγο τα πράγματα θα μπορέσει να κάνει τους Έλληνες πολύ περήφανους για εκείνην και ειδικά αν πάει στο εξωτερικό. Αξίζει να πάτε να την ακούσετε για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω,

Το μόνο σίγουρο είναι πως άπαξ και θέλει να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά μου έχει ζητήσει να την αναλάβω και είμαι σίγουρη πως μόνο καλά αποτελέσματα θα φέρουμε σε ότι κάνουμε παρέα.