Έκαστος στο είδος του ..

Έκαστος στο είδος του ..

Είναι όλοι επιτυχημένοι, η Χριστίνα κάνει λαμπρή καριέρα στο Λος Άντζελες στην καρδιά του Hollywood, η Μαριλίτα ακά gourmelita (ανεβάζει συνταγές εύκολες και οικονομικές στο http://gourmelita.blogspot.gr ), η καλλονή Μαρία Κορινθίου που ότι και να κάνει το έχει.  

Και ο Τάκης που από που να αρχίσω .. υποκλίνομαι μέσα σε περίοδο κρίσης κατάφερε να μαγέψει και να κάνει πάνω από 55.000 άτομα να περάσουν 2 ώρες και κάτι .. μαγικές μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν και τελείωσαν οι παραστάσεις μόλις πριν λίγες εβδομάδες ετοιμάζετε για το νέο του project και καταστρώνει σχέδια στο μυαλό του ξέροντας πως θα είναι και αυτά απόλυτη επιτυχία. 

Σήμερα ο Τάκης έχει τα γενέθλια του και του εύχομαι να είναι ψυχικά καλά και να πραγματοποιούνται πάντα οι στόχοι του. Σε Αγαπώ και το ξέρεις.

Εδώ είμαστε όλοι μαζί την Κυριακή που μας πέρασε στο εστιατόριο Barque στο φιλανθρωπικό celebrity cooking που οργάνωσα για την W.I.N. Hellas, που είχε απόλυτη επιτυχία και σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και με τον τρόπο σας βοηθήσατε.