23 με 5 καλοκαίρια !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
23 με 5 καλοκαίρια !!!

28 κεράκια σβήνει σήμερα η MLV..

Αυτό με το 23 έχει ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια .. κ νομίζω πως όσα χρόνια και να περνάνε πάντα η MLV θα μικραίνει αντί να μεγαλώνει. Επίσημα 28 γίνεται σήμερα εξού και το 23 με 5 καλοκαίρια !!!

Η Μαρία Λουίζα είναι ένα κορίτσι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα στην Ελληνική showbiz και απορώ πως δεν το έχουν πάρει πρέφα όλοι οι υπεύθυνοι στα διάφορα κανάλια. Είναι έξυπνη αλλά και στροφάρει το μυαλό της και τα έχει 400 !!! Είναι ετοιμόλογη και έχει απίστευτο χιούμορ και τις πάει το γυαλί .. όχι μόνο τα γυαλιά ηλίου αλλά και το γυαλί της τηλεόρασης.

Εύχομαι φέτος να είναι η χρονιά της και να την δω παντού από το Dancing with the stars ( όπου εκεί άπαξ και πάει θα πάθουν πλάκα όλοι) , μέχρι σε ότι θέλει η ψυχή της.

Με την MLV κάνουμε πολλά χρόνια παρέα, είμαστε καλές και αληθινές φίλες, πολύ δεμένες με έναν τρόπο που μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε μιας και κλαίμε πάντα στα γέλια με τις χαζομάρες μας.

Λένε πως για να καταλάβεις έναν άνθρωπο αν είναι καλός το βλέπεις από την αντίδραση των ζώων.. στην προκειμένη περίπτωση από τα κατοικίδια γιατί υπάρχουν ζώα και ΖΩΑ.. ( μην γελάς και μην κλαις .. εγώ πάντως γελάω as you are just reading this .. και ναι κρατάω και την κοιλιά μου όπως τότε.. ).

Το τεστ για τους ανθρώπους το κάνω με τον Toffee & τον Mocha τους δύο γάτους μου. Εντάξει ο Toffee είναι πιο κοινωνικός και ο Mocha είναι ακριβώς το αντίθετο μπορούν να σας το πουν άπαντες.

Όποτε κοιμάται η MLV σπίτι μου στανταράκι ο Toffee πάει και τις τρίβετε έλα όμως που πάει και ο Mocha πάντα και κάθεται τόσο δίπλα της όσο δεν πάει σε κανέναν άλλον.. κάτι λέει και αυτό το Animal instict ..

Χρόνια πολλά φιλενάδα μου σε θέλω γεμάτη θετική ενέργεια και να μην ξεχνάς όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. και μόλις γυρίσεις μου χρωστάς ένα Hama που είναι και το αγαπημένο μας !!!