The animal instinct

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
The animal instinct

Το ένστικτο λέει πάντα την αλήθεια .. 

Και όπως υπάρχει το γνωστό γνωμικό The Animal Instinct έτσι μπορείς να καταλάβεις πολλά και αυτό έγινε εις διπλούν..

Πρώτα από όλα ο Toffee ναι μεν του αρέσει να τον χαϊδεύουν και να ασχολούνται μαζί του οι φίλοι μου αλλά ο ίδιος πολύ σπάνια θα ασχοληθεί με κάποιον και να αφεθεί στην αγκαλιά του χωρίς καμία αντίδραση. Έτσι έγινε και με τον Κωνσταντίνο ένιωσε την ενέργεια του αμέσως μιας και στην κυριολεξία δεν έχετε δεί / ακουμπήσει πιο ζεστό άνθρωπο. ( κινητό τζάκι.. on fire ).

Είναι πολύ εύκολο ο κοσμάκης να βγάζει συμπεράσματα και να κάνει εικασίες για τον κάθε άνθρωπο χωρίς να υπολογίζει καν τον "ΆΝΘΡΩΠΟ" και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου είναι ακόμα πιο δύσκολο ειδικά όταν έχει φύγει από το σπίτι του σε ηλικία μόλις 13 χρονών για να κυνηγήσει το όνειρο του, αυτό που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο αυτό, την μπάλα.

Ο κοσμάκης έχει μια απίστευτη ξερολίαση και τα βλέπει όλα πολύ άνετα από την θέση του τηλεθεατή βγάζοντας απίστευτη κακία και χολή για όλους και για όλα γιατί έτσι είναι δυστυχώς οι Ελληνάρες. Είτε το θέλουμε είτε όχι είναι hatters προς άπαντες.

Βγάζω το καπέλο στον Κωνσταντίνο και σε όλα τα παιδιά που έχουν περάσει ίδιες καταστάσεις ( γιατί κάνεις δεν ξέρει τι θυσίες μπορεί να κάνουν όλοι για να προοδεύσουν, και πολλοί είναι αυτοί που ξέρουν να το κρύβουν καλά με ένα πλατύ χαμόγελο).

Φεύγοντας λοιπόν από το σπίτι σε ηλικία 13 δεν μπορεί σίγουρα να έχει τα φυσιολογικά δεδομένα για τις Ελληνικές οικογένειες όπως αρχικά την οικογένεια του μαζί του από την στιγμή που βρίσκονται μακριά και κάνουν και αυτοί τα πάντα με τον τρόπο τους για το καλύτερο αύριο του παιδιού τους. Σίγουρα λείπει η καθημερινή επαφή με τον κόσμο, φίλους, παιδιά στην γειτονιά για να παίξουν να γελάσουν να περάσουν όμορφα αλλά και για να φτιάξουν αναμνήσεις, η αγάπη η φροντίδα και η μητρική στοργή. Ξαφνικά βρίσκεσαι να ενηλικιώνεσαι πολύ πριν την ώρα σου και να κολυμπάς ψαρωμένος στα βαθιά έχοντας πρότυπα τους εκάστοτε ανθρώπους που τους περιτριγυρίζουν χωρίς στην ουσία να έχουν το πραγματικό ενδιαφέρον το ανθρώπινο όπως έχουν οι γονείς για τα παιδιά τους. Αυτά τα παιδιά λοιπόν καλούνται να είναι μια ζωή πειθαρχημένα και κάτω από το μικροσκόπιο με το να τους την έχουν συνέχεια στημένη στην γωνία άπαντες άν κάνουν κάποιο λάθος. Κι όμως It shouldn't be this way.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα μου έβγαλε απίστευτη θετική ενέργεια και πολύ καλό παιδί. Και ήθελα να του πω και από εδώ ένα μεγάλο μπράβο για τα πάντα όλα και για τους τρόπους του, και για τις αρχές του και για το ένστικτό του που καμιά φορά αργεί αλλά δεν τον προδίδει τον βάζει πάντα στον ίσιο δρόμο αλλά και για την αποφασιστικότητα που έχει να είναι αγωνιστής και να κάνει ότι μπορεί πιο καλό για τον εαυτό και την ομάδα.

Και με αυτά και με αυτά ναι μεν πέρασε το τεστ με τον Toffee τώρα μένει να περάσει και το τέστ με τον Mocha που είναι πιο δύσκολος δεν υπάρχει αλλά από ότι έχω δει σε καλό δρόμο βρίσκεται και με αυτόν ..