iRed saved our Music !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
iRed saved our Music !!!

Music matters !!! 

Η μουσική είναι το ευ ζην μου .. Είναι τα πάντα όλα για εμένα.

Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω ακούσει μουσική, το ραδιόφωνο μου είναι σταθερά συντονισμένο στο 9.69 γιατί τα ακούσματα μου είναι κυρίως Rock αλλά ακούω σχεδόν τα πάντα. Είναι τρόπος ζωής για εμένα. Ανάλογα πιο θα είναι και το πρώτο μουσικό μου άκουσμα αντίστοιχα θα μου φτιάξει και την διάθεση. Η μουσική μου βγάζει μια διαφορετική αρμονία και έναν μοναδικό τρόπο στο να εκφραστώ βγάζοντας μου μια διαφορετική ομορφιά στην καθημερινότητα μου εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις που δημιουργεί το κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Με αυτά και με αυτά τις προάλλες ήμασταν μια παρέα σπίτι μου και μιλάγαμε για την μουσική και τους έλεγα πόσο κατάχρηση των iPod μου έχω κάνει τόσα χρόνια που τα έχω που τα 3 από τα 5 τα είχαν κάπως παίξει. Το ένα δεν δούλευε καθόλου, το άλλο η μπαταρία είχε πάθει ένα κόλλημα μιας και από το 2005 το άκουγα ασταμάτητα, το άλλο είχαν κολλήσει τα πλήκτρα και το άλλο μου το έχει βουτήξει ένας φίλος μου. Μόνο ένα έπαιζε κανονικά και όλα είχαν τελειώς διαφορετική μουσική μέσα. Αυτό που με πόνεσε πολύ ήταν το συλλεκτικό των U2 με τις ανάγλυφες υπογραφές τους γιατί όλες μου οι μουσικές αναμνήσεις ήταν μέσα εκεί. Όποιος έχει iPod γνωρίζει πως μόνο από ένα computer μπορείς να περάσεις μουσική μέσα και είχα 12.000 τραγούδια τα οποία τα είχα μαζέψει σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι που είχα κάνει το 2005 με 30 άτομα από όλο τον κόσμο και ήταν αυτό που λέμε priceless το πως κατάφερα και συγκέντρωσα ολονών την μουσική. Περίμενα να δω πότε θα πάω στο Λονδίνο για να πάω να τα φτιάξω μέχρι που ένα από τα παιδιά που ήταν σπίτι μου μου είπε πως είχε μια άκρη και θα μου τα φτιάχνανε εδώ. Με μισή καρδιά του τα έδωσα γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε ένα τραγούδι και του το είχα τονίσει αυτό .. δεν εμπιστεύομαι καθόλου και κανέναν εύκολα και μια ανησυχία την είχα. Μετά από λίγο καιρό μου εμφάνισε τα iPod better than new !!! Και για αυτό είμαι υπέρ ευγνώμων στην www.ired.gr . Δεν γνώριζα ότι μπορούσε κάποιος στην Ελλάδα να τα φτιάξει, και μετά ενημερώθηκα πως δεν κάνουν μόνο αυτό αλλά και επισκευές επί παντός κινητών, pc, tablet & ειδικά apple products και όχι μόνο. Μπήκα στο Facebook page https://www.facebook.com/ired.gr?fref=ts και είδα πόσο οργανωμένοι είναι, ότι απορίες έχετε έχουν team που σου απαντάει Live στα πάντα που μπορεί να έχεις.

Με τον Toffee & τον Mocha αράζουμε ώρες ατελείωτες αγκαλίτσα και κάθονται κυρίως πάνω στο Lab top μου.. και ακούμε μουσική μαζί. Πρόσφατα μου κάνανε δώρο ένα ηχειάκι θεϊκό που το ενώνω με τα iPod και ακούγετε τέλεια η μουσική μας. Άν δείτε στο www.instagrmam.com/majenco μου, πρόσφατα είχα βάλει και βιντεάκι με τα αγόρια μου να παίζουν με τα iPod κλπ.

Thank you so much iRed.gr στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 131 Γλυφάδα, πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσατε για να μου φτιάξετε την μέρα αλλά και τον φίλο μου τον Νίκο που του εμπιστεύτηκα my precious και με εξέπληξε όπως κάνει πάντα !!!