Του έσωσε την ζωή για 3η φορά !!!

Του έσωσε την ζωή για 3η φορά !!!

Τρίτωσε .. και είχαμε Άγιο !!!

Ναι Άγιο μιας και ο γιατρός Κύριος Πολυζώης για τρίτη φορά έσωσε τον μικρό μου Mocha. Τις προάλλες το βράδυ γυρνώντας σπίτι μου διέκρινε έναν χαμό στο σπίτι είχαν παίξει ξύλο οι δύο μου γάτες είχε αίματα παντού και προσπάθησα να μην πανικοβληθώ. Πήρα τον γιατρό και άν και ήταν εκτός Αθηνών ( ήταν Σάββατο βράδυ ξημερώματα Κυριακής), σε λίγες ώρες από το τηλεφώνημα επέστρεψε. Για άλλη μια φορά μου τον έσωσε μιας και είχε τραυματιστεί σε δύο σημεία της γλώσσας του και στο μάτι του. Όταν ήρθε μετά από λίγες μέρες για follow up check up είδε πως η ένεση που του είχε κάνει δεν ήταν αρκετή και έπρεπε να του δίνουμε αντιβίωση 3 φορές την ημέρα κάτι που ήταν αδύνατο μιας και ο Mocha είναι λίγο αγρίμι (αυτό το έχει πάρει από τον πατέρα του).

Έτσι αναγκάστηκα να τον πάω στο ιατρείο για 4 μέρες ( μου ήταν απίστευτα δύσκολο να τον αποχωριστώ και είχα από την μία ένα απίστευτο άνχος αυτό της μάνας και από την άλλη μια απίστευτη σιγουριά γιατί ήταν σε καλά χέρια).

Πριν δύο χρόνια όταν ήμουν στο final4 στην Τουρκία με ειδοποίησαν από το σπίτι μου ότι είχε συμβεί αντίστοιχο σκηνικό και εκεί να δείτε πανικό που είχα μιας και ο γιατρός είναι και αυτός βαμμένος πράσινος ( δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς ..) και εκεί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων έστειλε τους ανθρώπους του και τον έσωσαν πάλι από ακατάπαυστη αιμορραγία και χτυπήματα.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω και έχω να το λέω πως ένα βράδυ ξύπνησα από θόρυβο μέσα στο δωμάτιο μου και είδα πλημμύρα αίμα στο πάτωμα και τον Mocha να σπαρταράει σαν ψάρι. Είχε δαγκώσει ένα πλαστικό κουτί που είχε μέσα ένα usb επειδή γυάλιζε του φάνηκε σαν παιχνίδι. Εκεί απορώ με τον εαυτό μου πως κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν το έπαθα πανικό. Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό ήταν 6 τα ξημερώματα και ενώ κοιμότανε μέσα σε ένα τέταρτο ήταν σπίτι μου.

Έχω να το λέω ότι ο κτηνίατρος του Toffee & του Mocha είναι θεός και είναι πάντα εκεί για τα γατάκια μου αλλά και για τα τετράποδα όλων των φίλων μου και όχι μόνο. Αααα να τώρα θυμήθηκα άλλο ένα σκηνικό από τα πολλά που υπάρχουν. Ήμουν μια μέρα στην Κηφισιά στο Amos και εκεί είναι πάντα εδώ και άπειρα χρόνια ένας μαυρούκος αδέσποτος σκύλος. Του είχε κολλήσει τσίχλα πάνω στο τρίχωμα του και δεν μπορούσα να την βγάλω. Πήρα τον γιατρό και ήρθε αμέσως και του την ξεκόλλησε μπαμ μπαμ. Η μαγκιά του είναι ότι δεν κάνει πράγματα για τα χρήματα τα κάνει επειδή αγαπάει τα ζώα και κάνει τα πάντα για αυτά.

Θυμάμαι ένα άλλο σκηνικό που με πήρε τηλέφωνο μια μέρα ο James Gist σε πανικό ότι ένα πουλάκι έπεσε με δύναμη στο παράθυρο του σπιτιού του και δεν ήταν πολύ καλά. Με το που το είπα στον γιατρό έσπευσε να πάει και να σώσει το ζωάκι. Αλλά και τον τεράστιο σκύλο του Lasme όταν χρειάστηκε οτιδήποτε και για αυτόν εκεί ήταν.

Thank you Doctor Πολυζώης που είσαι πάντα εκεί για όλους και ειδικά για τα γατάκια μου !!!!

για να τον βρείτε στο ιατρείο του καλέστε στο 2106848438