Beach Volley 2014 !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Beach Volley 2014 !!!

Κάθε χρόνο έχουμε το Celeb Beach Volley της W.I.N. Hellas..

Έτσι και φέτος το διοργανώσαμε για πρώτη φορά στο Anima club στην Σαρωνίδα με την ευγενή χορηγία της Swarovski & την υποστήριξη της Amstel αλλά και την στήριξη των φίλων μας που συμμετείχαν στο Beach Volle, μαζί και με το μεγάλο event που διοργανώσαμε την Τρίτη που μας πέρασε στο εστιατόριο Rakkan, πραγματοποιώντας το Charming Cat walk by Celia D.

Πλέον είμαστε έτοιμοι σαν W.I.N Hellas να τρέξουμε νέα προγράμματα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Όλα αυτά που διοργανώνουμε κατά καιρούς είναι για να γεμίσει ο κουμπαράς και να μπορέσουμε εκτός των ειδικών προγραμμάτων που πρέπει να πληρώσουμε σαν W.I.N. Hellas, αλλά και τις υποχρεώσεις που έχουμε προς τους ψυχολόγους, δικηγόρους, αλλά και όλα τα έξοδα του οργανισμού για να συνεχίσει να λειτουργεί σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη για όλους.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζεται πάντα αλλά και στους χορηγούς των 2 τελευταίων event που κάναμε γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε τώρα να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ευχαριστούμε το Rakkan, Femall.gr, Swarovski, & την Amstel για την σπουδαία συνεισφορά.

Ως αναφορά το χθεσινό Beach Volley :

Σέρβις, καρφιά, άμυνες και πάνω απ’όλα πολύ κέφι ήταν τα συνθετικά του celebrity beach volley match που έγινε στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο για την υποστήριξη της W.I.N. Hellas.
Ο αγώνας έγινε με την ευκαιρία του τουρνουά Beach Volley που διοργανώθηκε στο Anima Club από τον Παύλο Μπελιγράτη και Γιώργο Κερκινέ και όλοι οι συμμετέχοντες έδειξαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα και την επιτυχία του αγώνα.
Οι Κώστας Καραφώτης, Κώστας Γκρέκας, Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Θοδωρής Πλεμμένος, Στέλιος Χανταμπάκης, Έλενα Βαζούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αννίτα Ναθαναήλ, Στέλλα Δημητρίου, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Άντζελα Ευριπίδη, Ελένη Καγκάλου, Έφη Σφυρή, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα στηρίζοντας τον αγώνα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών. Την παρουσίαση των αγώνων έκανε ο Πάρης Γκαγκαδέλης.
Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης ήταν η SWAROVSKI που στηρίζει πάντα έμπρακτα το έργο της W.I.N. Hellas .
Υποστηρικτές ήταν οι Amstel Free και η BodyAction
Για την ιστορία, νικήτρια ήταν η ομάδα των Κ.Καραφώτη, Θ.Πλεμμένου, Μ.Παπαδάκου και Σ. Δημητρίου με προπονήτρια την Ελένη Οικονόμου.
Μετά τη λήξη του τουρνουά ο ιδιοκτήτης του Anima Club, Γρηγόρης Τζαβίδας έκανε απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Η W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών -είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Ο Οργανισμός ειδικεύεται στη Συμβουλευτική Ψυχο-κοινωνικής στήριξης. Στόχος του Οργανισμού είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το φαινόμενο της έμφυλης βίας, καθώς και η ψυχο-κοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί ή υφίστανται κάθε μορφής βία στο οικογενειακό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Project Manager: Σαμάνθα Αποστολοπούλου