About last night .. @ Li Li Shu !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About last night .. @ Li Li Shu !!!

Χθες ήταν μια Mix & Match βραδιά διαφορετική .. 

Ενώ καθόμουν και έβλεπα το τουρνουά μπάσκετ του Νίκου Γκάλη χθες το βράδυ με σκοπό να κάτσω μετά να προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς μιας και έχω ένα θεματάκι με την Ινσόμνια .. χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο θεός Ταύρος Μάκης Πουνέντης και μου λέει τελείωνε με τα μπασκετικά και τύπου τσακίσου και έλα στο Li Li Shu .. δεν ήθελα και πολύ ψήσιμο μιας και είχα μιλήσει και νωρίτερα με την Γωγώ και έτσι κάπως in the back of my head το είχα σκοπό να πήγαινα να πέρναγα μια ήρεμη βραδιά .. νόμιζα.. γιατί μόλις έφτασα μόνο ήρεμη με την καλή έννοια δεν ήταν μιας και γινόταν χαμός από κόσμο. Ήταν σαν να έκανε κάποιος πάρτι μιας και ήταν όλοι γνωστοί και φίλοι μαζεμένοι μεταξύ τους σε διάφορα τραπέζια. Κι όμως δεν ήταν πάρτι απλά ο κόσμος αναγνωρίζει την ποιότητα, το σέρβις και την άριστη φιλοξενία του Li Li Shu που επιμελείται δια χειρός τόσο ο Γιώργος Μακρυγιάνης όσο και η Χριστίνα Παππά που αν και ήμουν τόσες ώρες εκεί καταφέραμε να κάτσουμε μαζί με τον Σταύρο στο τέλος της βραδιάς και να τα πούμε. Στην παρέα μας ήταν και ο Γιώργος Νανούρης που είναι σπουδαίος ηθοποιός, ο μεγάλος μετρ των ρούχων Κύριος Λάσκαρης που έχει ντύσει με τα ρούχα κόσμο και κοσμάκη και ετοιμάζει στις 29 Οκτωβρίου την υπέροχη Χειμωνιάτικη κολεξιόν του, καθώς και ήταν και ο "φωτογράφος" της βραδιάς μας.

Σε ένα τραπέζι πιο δίπλα καθόταν η Κατερίνα με τον αγαπημένο της Βασίλη που και οι δύο φτου φτου ήταν στα καλύτερα τους, αυτό που λένε λαμπεροί ε αυτό ακριβώς. Και οι δύο πολύ zen & tranquil και πολύ αγαπημένοι. Αν και τον Βασίλη τον βλέπω πιο συχνά στο γήπεδο μιας και έχουμε κοινή αγάπη και λατρεία για τον Παναθηναϊκό, είχα καιρό να τους δώ μαζί και χάρηκα πολύ.

Φέτος η Κατερίνα και ο Μάκης θα είναι την ίδια σχεδόν ώρα σε απέναντι τηλεοπτικά κανάλια και αν και θα είναι θεωρητικά "αντίπαλοι" κάθε άλλο από αυτό είναι και οι δύο μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι.

Αν δεν έχετε πάει ακόμα στο Li Li Shu προτείνω να πάτε μιας και ο υπέροχος καλοκαιρινός κήπος θα αργήσει να χειμωνιάσει εκεί .. θα δείτε σύντομα τι εννοώ.. και να κάνω και ένα spoiler alert .. έπονται πολλές εκπλήξεις στον χειμωνιάτικο χώρο .. !!!