Η Yoga είναι η ζωή της ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Yoga είναι η ζωή της ..

Και όχι μόνο η απλή αλλά και η εναέρια ..

Η Yoga στην ζωή της Σόφης είναι κάτι παραπάνω από αγάπη. Ώς γνωστόν έγινε καλά από τραυματισμό στην μέση με την βοήθεια της Yoga. Πριν χρόνια ένα πέσιμο την τραυμάτισε σοβαρά στην σπονδυλική της στήλη καθώς ράγισε ένας σπόνδυλος. Τότε οι γιατροί την είχαν αποθαρρύνει λέγοντας της ότι καλύτερο είναι να μην ασχολείται άλλο με την εκγύμναση γιατί είναι επικίνδυνο. Εκείνη δεν το έβαλε κάτω και βρήκε τρόπο όχι μόνο να γίνει καλά η ίδια αλλά να διδάξει ashtanga yoga τα τελευταία δέκα χρόνια και να βοηθάει άτομα με προβλήματα στον αυχένα και στην σπονδυλική στήλη. Φυσικά δεν σταματάει να παρακολουθεί σεμινάρια ανά την Ευρώπη και την Αμερική και όταν κάτι την δελεάζει το προσθέτει στα προγράμματα της.

Πριν δύο χρόνια έγινε λάτρης της Zumba καθώς και ο χορός είναι κάτι που αγαπάει πολύ. Τελευταία πήρε το πτυχίο της όμως σε κάτι διαφορετικό και πολύ ιδιαίτερο την Aerial Yoga. Τι είναι αυτό ? Πρόκειτε για ένα πανί κάτι σαν αιώρα που κρέμεται από το ταβάνι και κάνεις ασκήσεις yoga με την βοήθεια του και αφού εκσικοιωθείς μπορείς να κάνεις μέχρι και ακροβατικές ασκήσεις.

Η Σόφη με άλλα λόγια τόσα χρόνια έχει μπει δυναμικά στον χώρο της εκγύμνασης και οφείλουν πολλές κυρίες της showbiz και όχι μόνο, τα απίστευτα καλλίγραμμα κορμιά τους αποκλειστικά σε αυτήν.

Γνωριζόμαστε αρκετά πολλά χρόνια και πάντοτε έχει υπάρξει στο πλευρό της W.I.N. Hellas στηρίζοντας με τον τρόπο της τον σπουδαίο αγώνα που κάνουμε ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και λέγοντας και εκείνη ένα δυνατό ΌΧΙ στην βία κατά των γυναικών.

Πριν λίγο καιρό της ζήτησα να συμμετέχει στο Charming cat walk που οργάνωσα με τα ρούχα της Celia D., στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά. Χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπε αμέσως ναι. Και έτσι και ήρθε στο fitting που κάναμε στο ατελιέ της Σήλιας Δραγούνη, έχοντας μαζί της το υπέροχο σκυλάκι της, και δίνοντας το επόμενο ραντεβού μας στο κομμωτήριο Freestyle για να την χτενίσουν αλλά και να την μακιγιάρουν οι Mac artists. Εκεί την περίμενε ένα μεγάλο δωράκι από τον χορηγό της βραδιάς την Femall που είναι το νέο site για να κάνετε με ένα κλικ όλες τις καλλυντικές σας αγορές με 30% έκπτωση online μέσω www.femall.gr . Αξίζει να μπείτε να το δείτε. Η Σόφη περπάτησε στην πασαρέλα με ένα φυσικό αέρα και ένα υπέροχο χαμόγελο και έκλεψε τα βλέμματα όλων.

Σήμερα έχει τα γενέθλια της και αν και δεν μπόρεσα να πάω χτες στο υπέροχο κάλεσμα που είχε οργανώσει (ξέρει και τον λόγο που δεν τα κατάφερα ..ξέρω είναι 2 στα 2 που το έχω χάσει αλλά δεν θα τριτώσει ).. και αν και είπαμε τις ευχές και από χθες θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα γιατί το αξίζεις πραγματικά φιλενάδα. Είσαι σπουδαίο κορίτσι και σου εύχομαι τα καλύτερα πάντα !!!

Υ.γ. όταν θα έρθει η ώρα να ντυθείς νυφούλα θα σου αναλάβω εγώ τον γάμο, το νυφικό πάντως το έχουμε να είναι καλά η Celia D. ..