Backstage in black & white ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Backstage in black & white ..

Με τον μαγικό φακό της ταλαντούχας φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη .. 

Το πιο δύσκολο από όλα είναι να συντονίσεις 20 + γυναίκες να είναι όλες στην ώρα τους για να χτενιστούν και να μακιγιαριστούν. Κι όμως ήταν όλες συνεπής στο ραντεβού μας στο κομμωτήριο Freestyle στην Νέα Ερυθραία, όπου τους περίμεναν διάφορες εκπλήξεις. Εκτός από τα κορίτσια της MAC που φρόντισαν να λάμπουν όλες οι κοπέλες που συμμετείχαν στην επίδειξη της Celias D, για την W.I.N. Hellas που έγινε στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά, τις περίμενε όλες ένα πολύ ωραίο δώρο από την Femall . Αν μπείτε στο www.femall.gr θα δείτε το νέο site που εκτός του ότι διευκολύνει όλους στις αγορές καλλυντικών με ένα απλό πάτημα, σας έχει και τις καλύτερες τιμές στην αγορά!!!.

Στο Freestyle από νωρίς μας περίμενε η συγκλονιστική φωτογράφος η Μαρία Μαρκέζη που για εμένα είναι απίστευτο ταλέντο μιας και μπορεί να κάνει capture φυσικές πόζες που θα μπορούσε άνετα να κάνει έκθεση φωτογραφίας και απορώ Μαρία γιατί δεν το έχεις κάνει ακόμα .. Εκτός από την Μαρία εκεί ήταν και η κάμερα του MAD TV που είναι πάντα δίπλα στην W.I.N. Hellas και μας έφτιαξε το βιντεάκι που θα δείτε πιο κάτω.

Την πρόβα τζενεράλε την κάναμε μέσα στο κομμωτήριο και αφού μέσα σε πολύ λίγη ώρα είχαν όλες χτενιστεί, βαφτεί και βάλει και τα απίστευτα Boho tattoo της silicon love bracelets φύγαμε για Rakkan για την απόλυτη επιτυχημένη επίδειξη μαζί με την live μουσική από την μοναδική Ιωάννα Σεβοπούλου αλλά και τον πολύ ιδιαίτερο Dj Γιάννη Σαρτζετάκη, που απέφερε χρήματα στην W.I.N. Hellas για να μπορέσει να τρέξει νέα προγράμματα σε διάφορους Δήμους της Αθήνας αρχικά .. και αφού μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε σιγά σιγά με την βοήθεια όλων να μπορέσουμε να τρέξουμε προγράμματα σε όλη την Ελλάδα .