1 μήνας πριν σήμερα ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
1 μήνας πριν σήμερα ..

'Ενας μήνας πέρασε και ήταν σαν χθες ..

Στις 9 Σεπτεμβρίου μαζεύτηκαν όλες οι αγαπημένες μου φίλες για να στηρίξουν τον αγώνα της W.I.N. Hellas κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Κάθε φορά που διοργανώνουμε κάτι είναι με σκοπό να συγκεντρώσουμε χρήματα για να μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα και να μπορούμε να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη είτε με ψυχολόγους, δικηγόρους αλλά και με πιο ειδική βοήθεια της W.I.N. Hellas. Έτσι πριν ακριβώς έναν μήνα διοργάνωσα το Celebrity Cat Walk με τα υπέροχα Boho ρούχα της Celia D. στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά σε μια ιδέα της Χριστίνας Παππά και δικής μου.

Όλες οι κοπέλες είπαν αμέσως ναι στο κάλεσμα μου και ήταν όλες μια και μία θαυμάσιες. Τυπικές στο ραντεβού τους τόσο στο ατελιέ της Σήλιας Δραγούνη όσο και στο κομμωτήριο Freestyle στην Νέα Ερυθραία που έγινε και η προετοιμασία όλων των κοριτσιώνκαι με την MAC να επιμελείται το μακιγιάζ, το MAD να έχει όλο το Backstage ( δείτε το βίντεο πιο κάτω), την ταλαντούχα Μαρία Μαρκέζη που κάνει capture στιγμές με καλλιτεχνικό φλας αλλά και την www.papadakispress.gr που στηρίζει πάντα τον οργανισμό.

Στην άφιξη των κοριτσιών τους περίμενε ένα δώρο έκπληξη από τον μέγα χορηγό μας την www.femall.gr ( αξίζει να μπείτε στο νέο αυτό site που εκτός του ότι σας διευκολύνει στο να κάνετε της καλλυντικές αγορές σας όλες από το σπίτι, είναι ακόμα πιο φθηνά και από τα καταστήματα).

Με το που ετοιμαστήκαμε όλες μεταβήκαμε στο εστιατόριο Rakkan όπου την μουσική επιμέλεια την είχε ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης που πραγματικά είναι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό της W.I.N. Hellas αλλά και η Ιωάννα Σεβοπούλου που μας μάγεψε τραγουδώντας live απίστευτες μουσικές επιλογές που είχε διαλέξει ειδικά για την βραδιά αυτή.

Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Γαλακτερό γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του με όλο τον εξοπλισμό της www.galakterosevent.gr δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τίποτα αλλά και στα κρασιά ΤΣΑΝΤΑΛΗ που είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν να γίνει αυτή η βραδιά τόσο υπέροχη και να σας πω ότι με την βοήθεια όλων σας μαζέψαμε χρήμματα για να τρέξουμε 3 νέα προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα από την σελίδα https://www.facebook.com/pages/WIN-Hellas-Διεθνής-Υποστήριξη-Γυναικών/261810700528513?sk=timeline