Heaven on Earth !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Heaven on Earth !!!

Heaven on Earth .. όνομα και πράγμα στην κυριολεξία !!!

Από την ημέρα που η κολλητή μου η Έλλη Μάντης άνοιξε πριν άπειρα χρόνια στην Κηφισιά το Heaven on Earth, ήταν το αγαπημένο μου μαγαζί μέχρι και σήμερα.

Έχει τα πάντα όλα και για τους πιο απαιτητικούς. Απίστευτες μυρωδιές από Annick Goutal, Molton Brown, Bumble and Bumble, James Heeley, Argaria, Neom, Atelier Catherine Masson, D.L. & Co, Dr. Vranjes, The Laundress, Lip Smackers, και πάρα πολλές άλλεσ εταιρείες με την πιο πρόσφατη και λατρεμένη Laduree !!!

Από αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρέμες, αρώματα, κεριά αρωματικά χώρου, μέχρι ότι χωράει ο νούς σας αλλά και απίστευτα κοσμήματα πολύ ιδιαίτερα και που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού.

Το Heaven on Earth μεταφέρθηκε πρόσφατα λίγο πιο μπροστά από το παλιότερο του σπίτι και βρίσκεται στην οδό Αργυροπούλου 1 και Λεβίδου 16 γωνία. Είναι ανοιχτό καθημερινά Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββάτο από τις 9-5 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9-9.

https://www.facebook.com/HeavenOnEarthGR/timeline

Είμαι πολύ περήφανη για την Έλλη που πραγματικά το 24ώρο δεν τις φτάνει και αποδεικνύει καθημερινά το γνωστό ρητό Hard work pays off. Η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί η Έλλη είναι τελειομανής στα πάντα όλα και αυτό φαίνεται και στην αισθητική των προϊόντων της. Αξίζει να πάτε να δείτε. Highlight βρήκα το νέο σχήμα της Molton Brown ενόψει των Χριστουγέννων σε σχήμα χριστουγεννιάτικης μπάλας αλλά και διάφορα αλλά που δεν θέλω να πώ πρέπει να πάτε να τα δείτε και να τα μυρίσετε όοοοολα μα όλαααα !!!!

Εδώ είμαστε με την Αλεξάνδρα Δράκου και την Φαίη Μπέη στο breakfast που οργάνωσε η Έλλη στο Πbox και αμέσως μετά στο Heaven on Earth με την Έλλη αλλά και την διευθύντρια του Queen.gr , Ιλιάδα Κλάγκου .