Στις πρόβες πριν την έναρξη ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στις πρόβες πριν την έναρξη ..

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνομαι ..

Ναι καλά ακούτε όπως οι Ρουβίτσες κάνουν για τον Σάκη, όπως κάνουν τα κοριτσάκια για τον George Clooney & τον Brad Pitt έτσι βλέπω και εγώ το είδωλο μου τον τεράστιο ΛΕΠΑ. Γιατί είχα το προνόμιο να τον ζήσω στην χρυσή δεκαετία των 90ς όπου τα μπουζούκια τότε ήταν 5-6 μέρες την εβδομάδα ανοιχτά.

Από τον Διογένη, στην Νεράιδα, στο Χάος, στο Palais Royal, στο Can Can στην θρυλική Εκάτη στην Κέρκυρα, και παντού όπου έχει τραγουδήσει ο Θεούλης μου αυτός έχω πάει. Και ευχαριστώ τον Κύριο Τάκη Γιγουρτάκη που με άκουσε και το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και τώρα που έχει τον Λεπά στο Romeo που είναι σαν το σπίτι μου στην κυριολεξία.

Ξέρω όλα του τραγούδια όλα τα λόγια απέξω και με το που βγαίνει στην σκηνή τρέμω από χαρά βρίσκομαι σε δική μου νιρβάνα που πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Με μαγεύει. Είμαι 100% ροκού μεγαλωμένη με Guns 'n Roses, Bon Jovi, Aerosmith, κλπ, και έχω αδυναμία στην Άννα Βίσση , Μαρινέλλα, Σταμάτη Κόκοτα, Γιάννη Πάριο, Αντώνη Ρέμο και όλους τους παλιούς πριν από αυτούς με εξαίρεση τον Λεπά που λιώνω!!!.

Είμαι πιο παράφωνη πεθαίνεις και με το που μου τραγουδάει μεταμορφώνωμαι και νιώθω λες και είμαι η Whitney Huston,( θα έλεγα Madonna αλλά οι φίλες μου με αποκαλούν έτσι για άλλο λόγο .. λολ ).

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν είχαμε πει να πάμε για dinner στο Hama στην Γλυφάδα με τον Κύριο Τάκη και τον Jojo. Είχα κατά χαρεί μιας και όλη μέρα είχα στο μυαλό μου ακριβώς τι ήθελα να φάω μέχρι που με πήρε ο Jojo και μου είπε άκυρο το Hama έχει τελικές πρόβες και πρέπει να πάμε στο Romeo. Εννοείται πως ήθελα να πάω σαν τρελή στις πρόβες να δω το είδωλο μου αλλά μου τρέχαν και τα σάλια για Hama και ο θεούλης ο Jojo μου έφερε take away από το Hama και ένιωσα like a Boss συνδύασα τα 2 αγαπημένα μου μαζί. Σούσι και Λεπά.. ( μόνο εγώ μπορεί να έχω αυτόν τον συνδιασμό νομίζω ..λολ).

Με αυτά και με αυτά καθόμαστε στις λόζες πίσω και δεν πρόσεχα ποιος ανέβαινε να τραγουδήσει μέχρι που άκουσα μια φωνή που μου τράβηξε την προσοχή και αυτή ήταν του Θοδωρή Φέρρη. Απίστευτος. Λες και άκουγα τον Ρέμο με άλλο στυλ. Με κέρδισε αμέσως και θα σας πω σε άλλο post για αυτό το ανερχόμενο αστέρι. Εκεί είδα και άκουσα και την Βασιλική Νταντά που εκτός από φωνή έχει και ένα σώμα.. αυτό που λένε λαμπάδα!!! Η Βασιλική είναι σταθερή αξία στο Romeo και μαγεύει τον λαό της θα καταλάβετε όταν πάτε από κοντά να την δείτε.

Με αυτά και με αυτά εκεί που καθόμουν στον καναπέ και περίμενα να ακούσω τις πρόβες του δικού μου Bon Jovi ακα Λεπά.. αρχίζει και μου κάνει καντάδα το αγαπημένο μου τραγούδι του Σταμάτη Κόκοτα το Δεν Το Μπορείς που είναι επικό άσμα και μου θυμίζει τα χρόνια της αθωότητας .. και της καψούρας. Έλιωσα και μου το τραγούδησε διπλά. Την πρώτη φορά το ανέβασα στο instagram και μπορείτε να το δείτε εδώ www.instagram.com/majenco και την δεύτερη πιο κάτω στο βιντεάκι.

Το Romeo είναι ανοιχτό Πέμπτη με Σάββατο και ένα έχω να πώ !!! Λευτέρη σου έρχομαι να τραγουδήσουμε παρέα !!! Μόνο εμένα θα θυμάσαι .. κλπ.