Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas !!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. Hellas !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους !!!

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν τους την Τρίτη που μας πέρασε στο Soleto στην Γλυφάδα για την εκδήλωση που διοργάνωσα για την W.I.N. Hellas για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Όλοι ένας και ένας βοηθήσατε με τον τρόπο σας την ενίσχυση του ταμείου για να μπορέσουμε να τρέξουμε και άλλα προγράμματα αλλά και για να παραμείνει ο οργανισμός ζωντανός.

Ήταν μια βραδιά λαμπερή από τον στολισμό που φρόντισε να είναι όλα γιορτινά η ιδιοκτήτρια του Soleto Κυρία Έλενα Παπαθάνου που από την πρώτη στιγμή που της είπα την ιδέα μου ήταν απόλυτα θετική σε όλα και καταφέραμε παρέα να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, Χριστουγεννιάτικη και με πολύ κέφι.

Η Ιωάννα Σεβοπούλου μάγεψε τον κόσμο με την απόλυτη φωνή της ,{κάτι που κάνει και κάθε Δευτέρα στο Li Li Shu}, και ενώ τραγούδησε ασταμάτητα 2 ώρες και.. είχαμε και διάφορες εκπλήξεις μιας και ο Λευτέρης Πανταζής εκτός του ότι μας είπε όλα τα αγαπημένα μου τραγούδια σηκώθηκε κει είπε και το Σ'αγαπώ που του το έπαιξε και στο πιάνο ο υπέρ ταλαντούχος Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που του το έχει γράψει και όλας. Άλλη μια έκπληξη ήταν το ανερχόμενο αστέρι του μουσικού πενταγράμμου ο Θοδωρής Φέρρης που μας είπε ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια και ενθουσίασε όλο το πλήθος κόσμου.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης αλλά και πολύ καλός φίλος μας ο Βασίλης Κικίλιας εδώ και πολλά χρόνια είναι στο πλευρό μας και κάνει πάντα ότι μπορεί για να στηρίξει τον σκοπό μας.

Ο Άρης Σππηλιωτόπουλος αλλά και η Έλενα Κουντουρά επίσης ήρθαν από τους πρώτους και χαίρομαι πολύ που μας στηρίζουν και αυτοί.

Η Χριστίνα Παππά που αν και με ενέσεις με λουμπάγκο έκανε τα πάντα για να είναι κοντά μας και την Τρίτη αλλά και πάντα όπως και η Σίσσυ Χρηστίδου έχει συμμετέχει στο τελευταίο ημερολόγιο που κάναμε και είναι και εκείνη πάντα δίπλα μας.

Η Χριστίνα Λουκά είναι η νέα Αντί Πρόεδρος της W.I.N HELLAS και η Φανή Σαραντοπούλου το νέο μέλος του διοιηκητικού αλλά και η Ελεονώρα είναι επίσημο μέλος μιας και απο το 2006 στηρίζει τον οργανισμό.

Ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης φρόντισε να κρατήσει τον κόσμο από τις 8.30 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο τσακίρ κέφι.

Στις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω διάφορες φωτογραφίες εδώ στο Queen.gr τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε στο papadakispress.gr , στο Hello που είναι πάντα δίπλα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εκτός όλων , την Κατρίνα Τσάνταλη που είναι πάντα μα πάντα δίπλα μου σε ότι διοργανώνω και με την ευαίσθητη καρδιά της πάντα στηρίζει τον οργανισμό έτσι και τώρα μας πρόσφερε τα Κρασιά Κανένας γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρέπει να δέχεται την βία.

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Γιώργο Γαλακτερό που ΠΑΝΤΑ ότι του ζητήσω μου το κάνει και οφείλω να πω πως μας υπερκαλύπτει με όλα τα Audio Visual της Galakteros Event Production.

Την Ρεγγίνα και τον Αντρέα Κουρή που με την στήριξη του MAD έχουμε πάντα το βιντεάκι για να δείτε όλα όσα έγιναν αλλά και την μοναδική Μαρία Μαρκέζη για τις απίστευτες φωτογραφίες που τράβηξε.

Το Ιατρικό Φαλήρου με την πρωτοβουλία της Κυρίας Αντωνάκου να κάνουν δώρο μαστογραφίες σε όλες τις Κυρίες που θα πάνε μέχρι τον Μάρτιο του 2015 με το ποσό των 30 ευρω αντι 150.

Την Swarovski και ιδιαίτερα την Έλενα Γεωργανά που πιστεύει το έργο μας και είναι πάντα εκεί για εμάς αλλά και την Barilla που για 2η χρονιά μας στηρίζει με τον τρόπο της.

Πιο κάτω είναι και το επίσημο δελτίο τύπου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδήλωση της W.I.N. HELLAS που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα χθες το βράδυ, και που σαν σκοπό είχε την ενίσχυση του ταμείου για τις κακοποιημένες γυναίκες που υποφέρουν στην χώρα μας. Η εκδήλωση έγινε στο εστιατόριο SOLETO.

Μεγάλη η προσέλευση των ανθρώπων που έσπευσαν να συμμετάσχουν με τον τρόπο τους στο έργο της W.I.N. HELLAS, αφού το SOLETO ήταν γεμάτο από νωρίς.

H project manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, μαζι με την Πρόεδρο και ιδρυτή του W.I.N. HELLAS, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου υποδέχθηκαν τους φίλους του Οργανισμού που πάντα στηρίζουν το έργο του. Άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, αλλά και επιχειρηματικές, άνθρωποι των τεχνών αλλά των media ήταν εκεί για να στηρίξουν το έργο της.Ανάμεσα σ εκείνους που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της κακοποίησης των γυναικών είναι και ο Βασίλης Κικίλιας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Έλενα Κουντουρά, που έσπευσαν να δώσουν το παρών στην χθεσινή επιτυχημένη βραδιά.

Μεταξύ άλλων οι : Ελεονώρα Μελέτη, Σίσσυ Χρηστίδου, Λευτέρης Πανταζής Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Θοδωρής Φέρρης, Στέλλα Καλλή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Ευρυδίκη, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Χριστίνα Παππά, Τζοσεφιν Μπεργκ, Στέλλα Δημητρίου, Μάσα Φασούλα, Άντζελα Ευριπίδη, Εύη Αδάμ, Ελένη Καρποντίνη, Κατέρινα Ευαγγελίνου, Μαρία-Λούιζα Βούρου, Χρίστινα Αλούπη, Γιώργος Μανικας, Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, Δρ. Θανάσης Αθανασίου, Βασιλης Λιατσος, Βιβη Τσιαμη, Γιωργος Πριντεζης, Βασίλης Καβαδας, Ζήσης Σαρικοπουλος, Ντουσαν Σακοτα, αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο ο Χρηστος Αποστολοπουλος, Γιωργος Γιγουρτακης, Γιώργος Καραμπάς, Άρης Γούτος, Δρ. Άρης & Δρ. Μπεατρις Στεροδήμα, Χριστίνα Λούκα, Φανή Σαραντοπούλου, Τιτος Βασιλόπουλος, Κορίνα Ρεστη, Τάκης και Χριστίνα Γιγουρτάκη, Έλενα Γεωργανά και πολλοι αλλοι, που έσπευσαν να δώσουν το παρών στην χθεσινή επιτυχημένη βραδιά..

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Πρόεδρος του W.I.N. HELLAS δήλωσε: : «Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών αποτελεί για εμάς κάθε χρόνο, την αφορμή για να υπενθυμίσουμε στο κοινό ότι το πρόβλημα της σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών είναι υπαρκτό και πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπισή του. Φέτος αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτή την ημέρα σε συνεργασία με το SOLETO, για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο κόσμο για το πρόβλημα. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζει κάθε γυναίκα είναι ότι ο W.I.N. HELLAS βρίσκεται σταθερά δίπλα στις γυναίκες, που χρειάζονται συμπαράσταση και φροντίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται κοντά μας και στηρίζουν ενεργά το έργο μας. Η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα συγκινητική και μας εκπλήσσει κάθε φορά. Θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσοι συμμετείχαν στη σημερινή εκδήλωση.»

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η υπέροχη Αννίτα Ναθαναήλ.

Μετά από την παρουσίαση και τις ομιλίες ακολούθησε μια παράσταση με ζωντανή μουσική από την ταλαντούχα ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΒΟΠΟΥΛΟΥ και στα decks βρέθηκε ο DJ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ που ξεσήκωσε με τους δικούς τους ρυθμούς όλους τους προσκεκλημένους και στην πορεία της βραδιάς, επώνυμοι τραγουδιστές πήραν το μικρόφωνο στα χέρια τους και διάνθισαν το πρόγραμμα καθένας με την δική του νότα.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης: SOLETO, SWAROVSKI, BARILLA, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΙΑΤΡΙΚΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: GALAKTEROS Event Production, TSANTALI, BLISS PROJECTS.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: QUEEN.GR,MAD,HELLO

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ PAPADAKIS PRESS ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ:

Για ακόμα μια φορά οι χορηγοί της βραδιάς ήταν η SWAROVSKI και η BARILLA, που με την στήριξη τους έχουν πραγματοποιηθεί αρκετούς κύκλους σεμιναρίων της Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS.Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΙΑΤΡΙΚΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ με την σειρά του πρόσφερε αποκλειστικά σε όσες κυρίες συμμετείχαν στην εκδήλωση, εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας στην προνομιακή τιμή των 30€.

H εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου

ΓΙΑ ΤΟ SOLETO:

Η ιδιοκτήτρια του SOLETO η κύρια ΕΛΕΝΗ Παπαθάνου είναι πολύ ευαισθητοποιημένη για αυτό το κοινωνικό φαινόμενο και μας πρόσφερε με μεγάλη χαρά το χώρο της.

Το «Soleto» ως ένας πόλος έλξης για γαστρονομικές αναζητήσεις και με ένα all day ρυθμό μετατράπηκε σε ένα τοτέμ της γεύσης και της απόλαυσης. Σκοπός του, να μας βαφτίσει με το χρίσμα της μοναδικής ποιότητας και της καλής διατροφής, μέσα από μια απολαυστική σύντηξη πολυπολιτισμικών γαστρονομικών παραδόσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ: Και επειδή KANENAS δεν ανέχεται τη βία…το ΜΟΝΟ που χρειάζεται είναι στήριξη και αγάπη.

Ο Λευκός οίνος KANENAS από Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Chardonnay.Δροσερός, με υπέροχα αρώματα από κίτρινα φρούτα και εσπεριδοειδή.Διακριτικά πικάντικος με γοητευτικό χαρακτήρα και επίγευση τριαντάφυλλου.

Ο Ροζέ οίνος ΚΑΝΕΝΑS από Μαυρούδι και Syrah. Σαγηνευτικός με λεπτό μπουκέτο από μικρά κόκκινα φρούτα και γλυκά αρώματα από φράουλα και βύσσινο. Βελούδινη γεύση με ισορροπημένη επίγευση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική ΟργάνωσηW.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη.Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών- `θυμάτων βίας
(210- 8996636).


Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PapadakisPress

www.papadakispress.gr