Diamonds are a Girls best friend !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Diamonds are a Girls best friend !!!

Diamonds are for ever !!!

Όπως λένε πως τα διαμάντια είναι παντοτινά έτσι είναι και η φιλία μας με τον Ζίρο που είμαστε παιδικοί φίλοι εδώ και 26 χρόνια..

Έχουμε περάσει άπειρες όμορφες στιγμές μαζί από την εφηβεία μας μέχρι σήμερα και δεν έχει αλλάξει τίποτα, τα χρόνια περνάνε και εμείς σταθεροί και αναλοίωτοι στον χρόνο και είναι κάπως έτσι και με τα κοσμήματα του και είναι αρκετά οξύμωρο αυτό που λέω γιατί πρόσφατα κάτι έψαχνα στα διάφορα μπιχλιμπίδια μου και βρήκα διάφορα που είχα αγοράσει πάνω απο 15-20 χρόνια και είναι τόσο επίκαιρα και διαχρονικά όπως και η φιλία μας.

Την Πέμπτη με έχει καλέσει ο Ζίρο και η Ταλίν στο κοσμηματοπωλείο τους στο Κολωνάκι για να δω την καινούργια γωνιά που δημιούργησαν αν και εμένα το ενδιαφέρον μου στράφηκε σε όλα τα λαμπερά πράσινα κοσμήματα ( δεν είναι καθόλου τυχαίο ) αλλά και σε όλα τα θεϊκά γούρια που φτιάχνουν κάθε χρόνο ( και ναι είμαι τυχερή γιατί εκτός από αυτό που μου έστειλε στο σπίτι μου έδωσαν αλλά δύο plus ένα custom made κερί Σέρκος φτιαγμένο από την Οnar που άνοιξαν πρόσφατα στην Κηφισιά στην Αγίου Τρύφωνος, τα απόλυτα κεριά θα σας πω για αυτά σε άλλο post soon..).

Με αυτά και με αυτά αφού χάζεψα όλα τα διάφορα κοσμήματα έπαθα πλάκα με τα πιο Έθνικ κοσμήματα που είναι το στυλ μου αλλά και με αυτό το μαγικό περιδέραιο που ξέρεις Ζίρο αν θέλεις να μου το στείλεις για τον Toffee δεν θα πούμε όχι στο να το κρατήσουμε ..

Άν βρισκόσαστε στο Κολωνάκι αξίζει να περάσετε μια βόλτα από την Πλατεία για να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα σας ψώνια αλλά και για να χαζέψετε όλα τα μοναδικά σχέδια που έχουν δημιουργήσει με πολύ αγάπη.

For more info check out their facebook page : https://www.facebook.com/SerkosJewellery?fref=ts