Την Αγαπώ !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Την Αγαπώ !!!

'Οπως λέει και το τραγούδι Σαν και μένα καμιά .. 

Ναι όπως λέει και το τραγούδι της λατρεμένης μου Άννας Βίσση το Σαν και μένα καμιά δεν σ'αγαπάει .. κάπως έτσι είναι και η σχέση μας με το Χριστινάκι που την έχω στην καρδιά μου πιο πάνω και από οικογένεια.

Μερικά πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και έτσι είναι και η φιλία μας που μετράει 25 χρόνια. Να μου ήρθε και άλλο ένα τραγούδι μόλις στο μυαλό .. Γιατί είσαι η αλήθεια μεσ την ψευτιά στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά .. και μάνα και αδερφή μου και αγάπη εσύ ..

Έχουμε ένα δέσιμο όλο δικό μας και καταλαβαίνει η μία την άλλη με μία ματιά. Η Χριστίνα δεν τα βρήκε εύκολα στην ζωή της και εργάστηκε από πολύ μικρή και είμαι υπερβολικά περήφανη γιατί ότι έχει καταφέρει στην ζωή της το έχει κάνει με το σπαθί της.

Έχοντας μεγαλώσει ολομόναχη από ηλικίας 16 χρονών τον μονάκριβο γιό της Δημήτρη και φέρνοντας σε έναν κόσμο που ζούμε με τις καλύτερες αρχές, αξίες, τρόπους αλλά και ήθος πάνω από όλα μόνο και μόνο για αυτό της βγάζω το καπέλο.

Είναι επαγγελματίας και τρέχει σαν τον Βέγγο για να έχει την ποιότητα αλλά και για να είναι όλα άριστα στα 3 εστιατόρια του Δημήτρη το Hama, Li Li Shu & Kenza bar αλλά και για το Rakkan που πλέον το πούλησαν τον Οκτώβριο αλλά όσο το είχαν ήταν σίγουρη η επιτυχία του.

Με την Χριστίνα όποτε ταξιδεύουμε η περνάμε quality time παρέα είναι σαν να σταματάει ο χρόνος και να γεμίζουμε μπαταρίες με θετική ενέργεια. Βάζουμε ένα τεράστιο χαμόγελο και κοιτάμε πάντα μόνο τα θετικά.

Σήμερα έχει την γιορτή της και τις εύχομαι και από εδώ εκτός από Υγεία, επιτυχίες σε όλους τους τομείς, Αληθινή και παντοτινή αγάπη.

Χριστίνα Σε αγαπώ πολύ !!!