2 ημέρες πριν και 2 μετά !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
2 ημέρες πριν και 2 μετά !!!

Επέτειος γάμου, Ρεβεγιόν, γενέθλια και reunion όλα μέσα σε 4 μέρες !!! 

Ξεκινάω με την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 που ήταν η 10η επέτειος γάμου της Βιβής & του Άγγελου Μπασινά και το γιόρτασαν με 30 φίλους στο αγαπημένο και ανανεωμένο Άμος στην Κηφισιά με την Βιβή να φοράει ένα λευκό φόρεμα σαν νυφικό και τον Άγγελο στο τσακίρ κέφι. Στην φωτογραφία πάνω είμαστε με την Βιβή , την Μαριάννα, την Αμαλία, την Βάσω και την Ειρήνη.

Την Τετάρτη 31 άλλαξα τον χρόνο στο Li Li Shu μαζί με την Χριστίνα και τον Δημήτρη Παππά, την Claudia και πολύ κόσμο και αργά πέρασαν αρχικά η Ελεονώρα για να μου κάνει έκπληξη και μετά η Στέλλα όπου γελάσαμε πολύ και τραβάγαμε αστεία βιντεάκια που τραγουδάγαμε παράφωνες η Ελέ και εγώ γιατί η Στέλλα το έχει ..

Ανήμερα 1 Ιανουαρίου 2015 περάσαμε στην Κηφισιά στο Cash για τα γενέθλια της Έλενας Παπαβασιλείου που μας κατά περιποιήθηκε και εκτός από μια τέλεια τούρτα που είχε επιμεληθεί ο Πάνος Παπάζογλου τις έφερα για το γούρι την πιο νόστιμη Βασιλόπιτα που έχετε φάει από τον Κύριο Μπάμπη στα Καμίνια. Πραγματικά δεν υπάρχει !!!! Εδώ είμαστε μαζί με την Έλενα και την Σόφη ντυμένες συνδυαστικά και οι 3 στα χρώματα του Άγιου Βασίλη.

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου μετά την θεατρική παράσταση " Φόνισσες" συναντήθηκα με την Ολυμπιονίκη μας Έφη Σφυρή, την Έβελυν και την Χριστίνα στο νέο It Spot στο Κολωνάκι το Kenza Bar που βρίσκεται στην Πλουτάρχου 10 και είναι το πρώην Ten. Κάναμε τρελό catch up με τα κορίτσια που είχα να τις δω όλες πολύ καιρό. Και αφού περάσαμε υπέροχα είπαμε να ξανά συναντηθούμε σύντομα εκεί για να απολαύσουμε όλες τις λιχουδιές που μας έφτιαχνε ο Chef Edmon.

Καλή χρονιά σε όλους με θετική ενέργεια και πολύ αγάπη !!!